Pazartesi, Nisan 29, 2024
Ana SayfaGÜNCELAnadolu Isuzu, Busworld Europe Brüksel Fuarı'nda

Anadolu Isuzu, Busworld Europe Brüksel Fuarı’nda

7-12 Ekim tarihleri arasında Belçika’da düzenlenen Busworld Europe Brüksel Fuarı’na katılacak olan Anadolu Isuzu, dünya pazarlarının yüksek beklentilerine cevap veren elektrikli araç portföyüne en son eklenen yeni modeli NovoVolt’u ilk kez bu etkinlikte tanıtacak.

  • Anadolu Isuzu fuarda sergileyeceği %100 Biyogaz uyumlu Kendo 13 CNG, Isuzu Grand Toro ve tamamen elektrikli NovoCiti VOLT ve CitiVolt modelleriyle de ilgi odağı olacak.

Yüksek sayıda otobüs ihracatı ile Avrupa pazarında büyük başarı elde eden Anadolu Isuzu, pazardaki konumunu daha da geliştirme hedefi doğrultusunda 7-12 Ekim 2023 tarihleri arasında düzenlenecek olan Busworld Europe Brüksel Fuarı’na katılacak.

Başta Avrupa olmak üzere dünya pazarlarının yüksek beklentilerini karşılayan yeni modellerle geliştirdiği elektrikli araçlarını uluslararası etkinliklerde tanıtan Anadolu Isuzu, söz konusu geleneği bu yıl da sürdürerek, portföyüne en son eklenecek NovoVolt modelinin tanıtımını Busworld Europe Brüksel Fuarı’nda ilk kez gerçekleştirecek.

Ticari araç sektörünün en önemli etkinliklerinden biri olarak kabul edilen ve önde gelen ticari araç markaları ile ilgili yan sanayi firmalarını bir araya getiren fuarda Anadolu Isuzu’nun sergileyeceği alternatif yakıtlı %100 Biyogaz uyumlu Kendo 13 CNG, orta boy otobüs segmentindeki temsilcisi Isuzu Grand Toro ve tam elektrikli NovoCiti VOLT ve CitiVolt, modellerinin de katılımcılardan büyük ilgi görmesi bekleniyor.

GÜNÜN HABERLERİ

ÖNE ÇIKAN BENZER HABERLER