Cumartesi, Nisan 27, 2024
Ana SayfaAkaryakıt DünyasıAkaryakıtta Türkiye’nin ‘En Değerli ve Güçlü Markası’ seçildi

Akaryakıtta Türkiye’nin ‘En Değerli ve Güçlü Markası’ seçildi

Uluslararası marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance Türkiye’nin en değerli ve güçlü markalarını seçti. Brand Finance’a göre akaryakıt sektöründe en değerli olarak hangi marka seçildi? Marka değeri ne kadar?  

Uluslararası marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance’ın, Türkiye’nin en değerli ve en güçlü markaları 2020 raporuna göre, OPET Petrolcülük A.Ş, 570 milyon dolarlık marka değeriyle Türkiye akaryakıt dağıtım sektörünün en değerli ve en güçlü markası oldu.  

OPET Genel Müdürü Cüneyt Ağca: “Sektörün büyük oyuncuları arasındaki tek yerli şirket olarak standartları belirleyen, hep daha fazlasını sunan ve fark yaratan birmarka olduk. Yaşanan küresel salgına rağmen, hizmet kalitemiz ve müşteri memnuniyeti odaklı yaklaşımımızla aralıksız hizmet vermeye devam ediyoruz. 20 yıldır devam eden Temiz Tuvalet Kampanyamız ile temizlik ve hijyen konusunda istasyonlarımızda önemli bir standart sağladık ”dedi. 

Cüneyt Ağca: “Biz ülkemize olan sevgimiz, müşterilerimizle kurduğumuz bağ ve Türkiye’nin en sevilen akaryakıt dağıtım markası olarak Brand Finance tarafından Türkiye’nin en güçlü markaları arasında olmaktan da ayrı bir mutluluk duyduk. Bu çıtayı daha da yukarı çıkarmak da hedeflerimiz arasında…”  

GÜNÜN HABERLERİ

ÖNE ÇIKAN BENZER HABERLER