Cuma, Mart 29, 2024
Ana SayfaŞirket HaberleriAğır kaldırma ve taşımacılık hizmetleri sunan Hareket, İspanya ofisini açtı

Ağır kaldırma ve taşımacılık hizmetleri sunan Hareket, İspanya ofisini açtı

Teknolojisi, uzman kadrosu ve üstün hizmet standartlarıyla sektörün lider markası Hareket Proje Taşımacılığı ve Yük Mühendisliği, İspanya ofisini açtı.

Hareket İspanya Şube Müdürü Miguel Flórez de la Colina, “Hedefimiz İspanya, Portekiz ve Fransa’daki müşterilerimiz için güvenilir bir iş ortağı olmak” dedi.

Teknolojisini Avrupa’daki müşterilerinin projelerine taşıyacak

60 yılı aşkın bir süredir ağır kaldırma ve taşımacılık hizmetleri sunan, sektörün uzman şirketi Hareket, globalleşme yolunda önemli bir adımı da İspanya ofisini açarak attı. Madrid’te açılan İspanya ofisiyle Hareket, Avrupa pazarında daha aktif rol alarak büyüyecek. Hareket, yeni ofisiyle sektördeki tecrübesini, üstün hizmet standartlarını ve teknolojisini Avrupa’daki müşterilerinin projelerine taşıyacak.

Küresel arenada, yük mühendisliği çözümleri ile sınırsız hareket özgürlüğü

Hedeflerinin İspanya, Portekiz ve Fransa’daki müşterilerinin hayata geçirdiği uluslararası projelerde güvenilir bir iş ortağı olmak olduğunun altını çizen Hareket İspanya Şube Müdürü Miguel Flórez de la Colina, şunları söyledi: “Hareket olarak parlak bir gelecek için hazırız. İspanya ofisimizle, Ortadoğu, Kuzey Afrika, Türkiye ve Hazar Bölgesi’nde projeler gerçekleştiren, Güney Batı Avrupa ülkelerindeki (Fransa, Portekiz ve İspanya) şirketlere hizmet vermeyi amaçlıyoruz.

Bu bölgelerdeki müşterilerimiz hem bize daha hızlı bir şekilde ulaşarak teklif alabilecek hem de Hareket’in Ortadoğu ve Türkiye merkezli profesyonel hizmeti ve geniş filosundan faydalanabilecek. EPC yüklenicileri, petrol ve gaz üreticileri, rüzgar ve enerji (güç) üreticileri, mekanik müteahhitler ve inşaat şirketleri gibi farklı alanlarda faaliyet gösteren müşterilere ulaşmayı arzu ediyoruz.”

Hareket son olarak olarak Cezayir’de Biskra Enerji Santrali, Özbekistan’da Turakurgan ve Navoi2 Kombine Çevrim Elektrik Santrali, Kamerun’da Douala Japoma Stadyum Projesi, ve Belçika’daki Gare De Mons gibi uluslararası projelerde yer aldı.

Hareket Proje Taşımacılığı ve Yük Mühendisliği Hakkında:

Temelleri 1957 yılında atılan Hareket Proje Taşımacılığı ve Yük Mühendisliği, sektöre tahmil tahliye ve deniz taşımacılığı alanlarıyla giriş yaptı. 1974’te vinç kiralamayı da hizmetlerine ekleyen Hareket, hızlı büyümesini sürdürerek sektörün lider şirketleri arasına adını yazdırdı. Alanında uzman ve tecrübeli ekibi, yaratıcı ve yenilikçi mühendislik çözümleriyle Hareket, bugün proje taşımacılığı, ağır ve standart dışı yük taşımacılığı, vinç ve platform kiralama, ağır kaldırma, indirme ve montaj faaliyetlerini uluslararası standartlara uygun olarak ve son teknolojiye uygun ekipmanlarla gerçekleştiriyor.

“Küresel arenada, yük mühendisliği çözümleri ile sınırsız hareket özgürlüğü sunma” vizyonuyla çalışmalarını sürdüren Hareket, Türkiye’nin yanı sıra Türkmenistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Cezayir Kazakistan, Özbekistan, Gürcistan, Romanya ve Azerbaycan gibi 20’yi aşkın ülkede; nükleer enerji, petrokimya, petrol-gaz ve yenilenebilir enerji sektörü ile tesis taşıma, açık deniz işlerinde ve inşaat-altyapı alanlarında gerçekleştirilen birçok önemli projede yer alıyor.

Hareket, Türkiye’de İstanbul, İzmir, Ankara ve Mersin’de bulunan ofisleri, yurtdışında ise Birleşik Arap Emirlikleri, Özbekistan ve İspanya’daki ofislerinin yanı sıra Azerbaycan, Cezayir, ve Güney Kore’de bulunan acenteleri vasıtasıyla çalışmalarını sürdürüyor.

GÜNÜN HABERLERİ

ÖNE ÇIKAN BENZER HABERLER