Cuma, Mayıs 3, 2024
Ana SayfaFUARLARABB, Busworld Türkiye 2024 Fuarı'na katılıyor

ABB, Busworld Türkiye 2024 Fuarı’na katılıyor

ABB, sürdürülebilir otobüsler için son teknoloji ürün ve çözümleriyle 29 – 31 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek olan Busworld Türkiye 2024 Fuarı’nda ziyaretçileriyle buluşacak.

Elektrifikasyon ve otomasyon alanındaki teknolojik yeriyle ABB, daha sürdürülebilir ve kaynak açısından verimli bir gelecek sağlamakta. Şirketin çözümleri, nesnelerin nasıl üretildiğini, taşındığını, güçlendirildiğini ve çalıştırıldığını optimize etmek için mühendislik bilgi birikimini ve yazılımı birleştiriyor. 140 yılı aşkın deneyimiyle ABB’nin yaklaşık 105.000 çalışanı, endüstriyel dönüşümü hızlandıran yenilikleri desteklemeyi sürdürüyorlar.

ABB, operatörler için optimum elektrikli aktarma organları çözümleri oluşturmak üzere tasarlanmış kapsamlı ve uyarlanabilir bir ürün portföyü sunmakta. Bu çözümler çeşitli segment türlerine, güç aralıklarına ve coğrafi konumlara hitap etmekte. ABB’in amacı, işletmelerin daha sürdürülebilir ve ekonomik olarak verimli operasyonlara sorunsuz geçişini kolaylaştırmak.

ABB geliştirdiği her çözümle, belirli müşteri gereksinimlerini ve ilgili aracın operasyonel koşullarını karşılamak için titizlikle özelleştirilirken, bu sayede maksimum enerji verimliliği, düşük karbon emisyonu ve yüksek güvenilirlik sağlanmakta.

ABB, sürdürülebilir otobüsler için son teknoloji ürün ve çözümleriyle Busworld Türkiye 2024 Fuarı’nda Hol 1, B16 nolu standında ziyaretçileriyle buluşacak.

GÜNÜN HABERLERİ

ÖNE ÇIKAN BENZER HABERLER