Perşembe, Mart 28, 2024
Ana SayfaAkaryakıt Dünyası17 bin ustaya ücretsiz motor yağı ve maske...

17 bin ustaya ücretsiz motor yağı ve maske…

Petrol Ofisi, kara, hava, deniz taşıtları yakıtları, madeni yağ alanlarında kesintisiz sürdürdüğü hizmetler, attığı farklı adımlar ve İTÜ Çekirdek iş birliği ile pandemi mücadelesine verdiği desteğe, düzenlediği ‘Siftah Liderden’ kampanyası ile bir yenisini ekledi.

‘Yeni bir başlangıç olsun’ hedefi ile 22 Haziran’da başlattığı kampanyada, Türkiye’nin dört bir yanındaki oto sanayi siteleri ve özel servislere giderek koşulsuz ve ücretsiz olarak motor yağı dağıtmaya başladı.


Kampanya kapsamında, ayırt edilmeksizin 17 bin ustaya, hizmet verdiği araç tipine göre 4 litrelik Maxima CX 5W-30 ya da 7 litrelik Maximus TDE 15W-40 ile birlikte 1’er kutu maske de dağıtılacak. ‘Siftah Liderden’ kampanyası kapsamında ücretsiz dağıtılacak motor yağları, oluşturdukları 3 milyon TL’lik değer ile yeniden hareketlenen iş yerlerinde çarkların daha hızlı dönmeye başlamasına katkı sağlıyor.

Şirket hedeflerinin yanı sıra sektörüne, ülkesine, paydaşlarına, müşterilerine fayda sağlamak gibi sorumluluklar taşıdıklarını da vurgu yapan Petrol Ofisi Madeni Yağlar Direktörü Sezgin Gürsu, “Bu yaklaşımla attığımız adımlardan biri de, kötü günde hep yanlarında olduğumuz ustalara yönelik oldu. Siftah Liderden kampanyamızla, hiçbir ayrım yapmadan ücretsiz olarak dağıttığımız motor yağlarımız ile bu zorlu döneme yeni bir başlangıç olsun, bereket getirsin istedik” dedi.

GÜNÜN HABERLERİ

ÖNE ÇIKAN BENZER HABERLER