Pazartesi, Nisan 29, 2024
Ana Sayfaİş MakinalarıYeni CASE iş makineleri Hazır Beton Fuarı’nda sergilendi

Yeni CASE iş makineleri Hazır Beton Fuarı’nda sergilendi

TürkTraktör, CASE markalı en yeni iş makineleriyle İstanbul’daki Hazır Beton Fuarı’nda profesyonellerle buluştu.

  • TürkTraktör’ün Faz 5 emisyon seviyesindeki ürünleri inşaat sektörünün ilgi odağında. TürkTraktör, CASE 821G Lastikli Yükleyici, CASE SV280B Nokta Dönüşlü Mini Yükleyici ve Fleetpro’yu İstanbul’daki Hazır Beton Fuarı’nda sergiledi.

TürkTraktör İş Makineleri İş Lideri Boğaç Ertekin, inşaat sektörünün tüm paydaşlarını bir araya getiren Hazır Beton Fuarı’nda 180 yılı aşan köklü tarihe sahip CASE marka iş makineleriyle yer almaktan büyük mutluluk duyduklarını belirtti.

Boğaç Ertekin, “TürkTraktör olarak 10 yıl önce başladığımız iş makineleri alanındaki faaliyetlerimize, ‘Şehirleri Dönüştürür, Geleceğe Hazırlar’ amacımıza paralel olarak ürün ve hizmetlerimizi artırarak devam ediyoruz. Türkiye Hazır Beton Birliği’nin düzenlemiş olduğu Hazır Beton Fuarı’nda Faz 5 emisyon seviyesindeki 821G Lastikli Yükleyicimiz, SV280B Nokta Dönüşlü Mini Yükleyicimiz ve sektörümüz için çok önemli olan satış sonrası hizmetlerimizden FleetPro marka yedek parça ürünlerimizi sergiledik. TürkTraktör İş Makineleri ekiplerimiz, bayi ve yetkili servislerimiz ile müşterilerimizin ihtiyaç duyduğu her an yanlarında olmayı hedefliyoruz. Bu odağımız, ortaya koyduğumuz başarının en önemli göstergesini oluşturuyor” dedi.

GÜNÜN HABERLERİ

ÖNE ÇIKAN BENZER HABERLER