Cuma, Nisan 26, 2024
Ana SayfaFUARLARRenault’dan ticari araç atağı

Renault’dan ticari araç atağı

Renault, 16 Kasım’da Lyon kentinde kapılarını açacak olan Solutrans; Uluslararası Ticari Araç Fuarı’nda 4 Dünya prömiyeri birden gerçekleştirecek. Renault fuardaki 1000 metre karelik standında 15 yeni ticari araç sergileyecek.

Renault, 16-20 Kasım tarihleri ​​arasında Lyon’daki Solutrans fuarında dört dünya prömiyerini gerçekleştirecek. Renault, fuarda tamamen yenilenen Kangoo Van E-TECH Electric, Yeni Renault Trafic van, geliştirilmiş menzile sahip Master E-TECH Electric ve H2-TECH Prototipi’nin dünya prömiyerini yapacak. 1.000 m2’lik bir stantta yer alan Renault, her türlü profesyonel ihtiyaca cevap veren 15 yeni ticari araç sunacak.

Kangoo Van ve Master ile Renault, yeni elektrikli ve hidrojen mobilitesinde liderliği ele geçirdi

16 Kasım’da Renault, karayolu ve şehir içi ulaşım profesyonellerine yönelik bir ticari araç fuarı olan Solutrans’ta ziyaretçilerine hafif ticari araç yelpazesinden dört yeni modeli ilk kez keşfetme fırsatı verecek. Marka fuarda yeni mobilite biçimlerinin en yeni adaptasyonlarını sunarken; bu konudaki kanıtlanmış uzmanlığına da ışık tutacak ve tüm alanlardaki profesyonellerin ürün yelpazesinden ideal ulaşım çözümlerini bulmalarını sağlayacak. Yeni mobilitenin öncülerinden Renault, fuara yepyeni Kangoo Van E-TECH Electric ve Master E-TECH Electric gibi elektrikli modeller ve Master H2-TECH hidrojen ile damga vuracak.

4 Dünya prömiyeri

Salon 4’te bulunan Renault standı, ziyaretçileri 1.000 m2’lik geniş ve özel düzenlenmiş bir alanda karşılayacak. Renault, fuardaki hafif ticari araç yelpazesi arasında ilk kez yalnızca aşağıdaki modelleri sunacak:

2022 baharında, 2011 lansmanından bu yana Avrupa’da yaklaşık 70.000 profesyonel müşterinin kalbini kazanan en çok satanın yerini alacak olan yepyeni Kangoo Van E-TECH Electric. Fransa’daki Renault Maubeuge fabrikasında üretilen ve 300 km menzil sunan yepyeni Kangoo Van E-TECH Electric, çoğu profesyonel müşterinin bütün günlük gereksinimlerini karşılayacak. 90 kW’lik motoru, 45 kWh kapasiteli lityum iyon pil ile birlikte, 170 km’lik menzili 30 dakikada geri kazanabilen isteğe bağlı 80 kW hızlı şarjlı DC şarj cihazı da dahil olmak üzere üç tür şarj cihazıyla kullanılabilecek.


Yeni Trafic, daha sağlam ve dinamik bir ön yüzü, tamamen yeniden tasarlanmış ve daha pratik ve konforlu kabini, 110 ile 170 beygir gücü arasında değişen yeni ve daha güçlü mavi dCi motorları ve daha güçlü ve dinamik bir ön yüzü ile selefinden ayrılan küçük ve tamamen yenilenmiş bir minibüs. Daha fazla bilgi, bağlantı ve güvenlik için yeni araç içi teknolojisi…

Yeni 52 kWh kapasiteli lityum iyon pille donatılmış büyük bir elektrikli minibüs olan Master E-TECH Electric ise menzilini 195 km’ye çıkarıyor. 22 kW DC şarj cihazı sadece iki saatte %80 şarj sağlıyor. Master E-TECH Electric satışları 2022 baharında başlayacak…

Araç içi hidrojen teknolojisini ve ihtiyaca göre dönüştürülebilinen kabini, H2-TECH prototipinde profesyonellere 19 m3’e kadar büyük yükleri taşıma ve yaklaşık 250 km menzil ile yoğun ilgi toplayacak.

GÜNÜN HABERLERİ

ÖNE ÇIKAN BENZER HABERLER