Pazartesi, Nisan 29, 2024
Ana SayfaGÜNCELMercedes-Benz Türk 203 kamyon ve çekici teslimatı daha gerçekleştirdi

Mercedes-Benz Türk 203 kamyon ve çekici teslimatı daha gerçekleştirdi

Hazır beton üretiminde faaliyet gösteren ve en yüksek üretim kapasitesine sahip hazır beton firmalarından biri olan Boğaziçi Beton, araç parkını 203 adet Mercedes-Benz kamyon & çekici ile daha da genişletti.

  • Heska Motorlu Araçlar’ın ev sahipliğinde gerçekleşen törende Mercedes-Benz Arocs 4142 B, Actros L 1848 LS, Arocs 4148 K, Arocs 4143 P ve Arocs 4443 P model araçlar Boğaziçi Beton’a teslim edildi.

Hazır beton üreticisi Boğaziçi Beton, araç parkına yaptığı yatırımlar doğrultusunda satın aldığı 203 adet kamyon ve çekiciyi Mercedes-Benz Türk’ün kamyon bayi ve yetkili servisi Heska Motorlu Araçlar’ın ev sahipliğinde gerçekleşen törende teslim aldı.

Boğaziçi Beton’un filosunu genişletmek için satın aldığı araçların tamamına yakını Aksaray Kamyon Fabrikası’nda üretildi. Mercedes-Benz Arocs 4142 B, Actros L 1848 LS, Arocs 4148 K, Arocs 4143 P ve Arocs 4443 P model araçlar, hazır beton ve agrega nakliyesinde kullanılmak üzere Boğaziçi Beton’un filosundaki yerini aldı.

Teslimat törenine; Mercedes-Benz Türk İcra Kurulu Başkanı Süer Sülün, Kamyon Pazarlama ve Satış Direktörü Alper Kurt, Satış Sonrası Hizmetler Direktörü Tolga Bilgisu, 2. El Kamyon ve Otobüs Satış Direktörü Didem Özensel, Kamyon Filo Satış Grup Müdürü Yusuf Adıgüzel, Pazarlama İletişimi Grup Müdürü Serra Yeşilyurt, Kamyon Filo Satış Müdür Yardımcısı Onur Nurdoğan, Mercedes-Benz Kamyon Finansman CEO’su Gökmen Onbulak, Mercedes-Benz Kamyon Finansman Kamyon Satış ve Pazarlama Müdürü Onur Sağdıç, Kamyon Satış Finansman Yetkilisi Aydın Göktaş, Heska Motorlu Araçlar Yönetim Kurulu Başkanı Hekim Toloğ, Yönetim Kurulu Üyeleri Hamdi Yüncü ve Nihat Toloğ, Kamyon Satış Müdürü İlyas Toloğ, Mali İşler Müdürü Nurullah Toloğ, Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Renas Toloğ ile Boğaziçi Beton Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahim Zengin, Genel Müdürü Ömer Erbayraktar, Agrega ve Teknik İşler Direktörü Kıvanç Baş, CFO’su Burhan Aktaş, Lojistik Direktörü Erkan Zengin ile aile üyeleri Eren Zengin ve Emir Zengin katıldı.

GÜNÜN HABERLERİ

ÖNE ÇIKAN BENZER HABERLER