Pazartesi, Mayıs 6, 2024
Ana SayfaGÜNCELKâmil Koç, Kahramanmaraş seferlerine başladı

Kâmil Koç, Kahramanmaraş seferlerine başladı

Kâmil Koç’un yeni durağı Kahramanmaraş oldu. 5 Ocak’tan itibaren başlayacak karşılıklı seferler ile Kâmil Koç, bu şehirden Türkiye’nin 7 bölgesindeki 24 şehre yolcu taşıyacak.

Yeni seferler kapsamında, yolcular Kahramanmaraş’tan çıkış yapan Kâmil Koç araçları ile Kayseri, Kırşehir, Kırıkkale, Ankara, Eskişehir, Bursa, Balıkesir, Bolu, Sakarya, Kocaeli, İstanbul, Sivas, Erzincan, Gümüşhane, Trabzon, Rize, Gaziantep, Osmaniye, Hatay, Şanlıurfa, Diyarbakır, Batman, Siirt ve Mardin’e seyahat edebilecekler.

“Kahramanmaraş bizim için özel bir şehir”

Kâmil Koç Genel Müdürü Çağatay Kepek, yeni yıla yeni yatırımlarla seyahat ağlarını genişleterek başladıklarını belirterek, şunları söyledi: “Yeni yıldaki ilk durağımız ise, Kahramanmaraş. 6 Şubat 2023’teki ülke tarihimizin en büyük deprem felaketi ile sarsılan Kahramanmaraş, hepimiz için çok özel bir kent. Yeniden ayağa kalkmak adına verdiği bu mücadeleye biz de Kâmil Koç olarak, destek olmayı amaçlıyoruz. Bu yüzden de yeni yıldaki ilk yatırımımızı bu şehrimize yapmak istedik. Kahramanmaraş’ta kaliteyi öncelikleyen yenilikçi seyahat anlayışımızla yolcularımıza hizmet verecek olmaktan da çok mutluyuz.”

GÜNÜN HABERLERİ

ÖNE ÇIKAN BENZER HABERLER