Cumartesi, Nisan 27, 2024
Ana SayfaLOJİSTİKGlobelink Ünimar, Tuzla’daki yeni deposunun açılışını gerçekleştirdi

Globelink Ünimar, Tuzla’daki yeni deposunun açılışını gerçekleştirdi

Türkiye’nin önde gelen lojistik şirketlerinden Globelink Ünimar, yeni depo açılışlarıyla hizmet alanını genişletmeye devam ediyor.

Tuzla’da gerçekleştirdiği 5000 metrekarelik yeni depo açılışıyla hizmet ve depolama kalitesini artıran şirket, operasyonel süreçlerini daha etkili bir biçimde yönetme amacıyla yenilikçi adımlar atmayı sürdürüyor.

Türkiye’de lojistik sektörünün öncülerinden Globelink Ünimar, hizmet alanını genişletmek adına yeni bir adım daha attı. Müşterilerinin lojistik ve depolama ihtiyaçlarını kapsamlı bir biçimde karşılamak amacıyla yeni depolama tesisi açılışlarına devam eden Globelink Ünimar, Tuzla’da gerçekleştirdiği 5000 metrekarelik yeni depo açılışıyla depolama kapasitesini de artırdı. Yeni depo açılışlarıyla müşterilerinin lojistik ihtiyaçlarına daha hızlı bir biçimde çözüm sunan şirket, Tuzla’da açtığı depoda operasyonel süreçlerin yönetilmesi amacıyla yeni istihdam olanakları da sağlıyor.

Globelink Ünimar’ın Tuzla’da açtığı deponun açılış törenine Globelink Ünimar İcra Kurulu Üyeleri, şirket yöneticileri, şirket çalışanları ve davetliler katılım sağladı. Depo kapasitelerini artırmalarına ilişkin açıklamalarda bulunan Globelink Ünimar Depolama ve Yurtiçi Taşıma Direktörü Volkan Yalçın, “Lojistik sektöründe müşteri memnuniyetini ve operasyonel mükemmelliği benimseyen bir şirket olarak gelişmeye ve genişlemeye büyük bir önem veriyoruz. Depolama ve dağıtım merkezleri, tedarik zincirinin ve lojistik süreçlerin yönetimi açısından büyük bir önem taşıyor. Bu alanda yapılan yenilikler müşteri memnuniyetini sağlamak ve paydaşlarımızın faaliyetlerine maksimum katkı sunabilmemiz için oldukça önemli” dedi.

Tuzla’da açılan yeni depoyla üst düzey bir hizmet sunmayı amaçladıklarını belirten Volkan Yalçın, hizmet kalitelerini artıracak yenilikçi adımlar atmaya devam edeceklerini ifade etti. Yeni deponun lokasyonunu belirlerken, paydaşlarının faaliyetlerine katkı sağlayarak süreçlerini verimli bir biçimde planlamalarına destek olabilecek noktaları dikkate aldıklarını ve bunun sonucunda da Tuzla’da karar kıldıklarını söyleyen Yalçın, “Gelecek dönemde de yeni depo ve transfer merkezi açılışlarıyla müşterilerimizin lojistik ihtiyaçlarını hizmet kalitemize ve standartlarımıza uygun olarak hızlı bir biçimde karşılamaya devam edeceğiz” dedi.

GÜNÜN HABERLERİ

ÖNE ÇIKAN BENZER HABERLER