Pazar, Nisan 28, 2024
Ana SayfaGÜNCELFIAT Ducato, yeni yıla ödülle başladı

FIAT Ducato, yeni yıla ödülle başladı

FIAT Professional Ducato, İngiltere’deki filo dergisi Company Car and Van tarafından her yıl düzenlenen ödüllerde “Yılın Büyük Vanı” kategorisinde birinci oldu.

FIAT Professional Ducato, “2024 Yılının Büyük Vanı” (Large Van of the Year) ödülünün kazananı ilan edilerek galibiyet serisine devam etti. Birleşik Krallık’ta her yıl düzenlenen Şirket Otomobili ve Van Ödülleri, üst üste beşinci kez FIAT Professional’ın başarılı modeli Ducato’ya gitti.

İlk kez 1981 yılında görücüye çıkan Ducato’nun en yeni versiyonu, 17 m3’e kadar kargo taşıma kapasitesi ve 1.500 kg’a kadar taşıma kapasitesi sunuyor.

Yeni Ducato, stressiz bir sürüş deneyimi sunmak için sürücüyü ve daha geniş yol güvenliğini artıran Seviye 2 Otonom Gelişmiş Sürüş Destek Sistemleri (ADAS) ile donatılan ilk ticari araç.

Yeni Ducato aynı zamanda yayalar ve bisikletliler gibi beklenmedik engellere karşı frenleme desteği, şerit desteği, trafik işareti tanıma ve akıllı hız asistanı sağlayan birden fazla ADAS’ı standart olarak sunuyor. Diğer olağanüstü teknoloji özellikleri arasında tam dijital kokpit, dijital dikiz aynası ve tam LED farlar yer alıyor.

GÜNÜN HABERLERİ

ÖNE ÇIKAN BENZER HABERLER