Pazartesi, Nisan 29, 2024
Ana SayfaAbdullah KurtayDacia, yeni oyuncusu Jogger’i sahaya sürdü!

Dacia, yeni oyuncusu Jogger’i sahaya sürdü!

Dacia, farklı beklentileri bir arada sunan yeni oyuncusu Jogger’i pazara sundu. Çok yönlü, ferah ve oldukça pratik olan Dacia Jogger ile bir SUV, bir station wagon ve bir hafif ticari aracın özelliklerini akıllıca bir araçta toplamayı başarmış.

Dacia Jogger haberi

Dacia Jogger: Her yönüyle çekici

Yeni görünüm, yeni logo, yeni özgüven; Dacia markasının değişimini artık uzaktan görmek mümkün! Jogger, geçtiğimiz Eylül ayında Münih’teki IAA Mobility’de beş ve yedi kişilik seçeneğiyle görücüye çıktı. Seri üretimine başlanan Dacia Jugger, Mart ayı başında satışa çıkıyor.

Jogger’ın öne çıkan sağlam yapısı, çekici hatları yanı sıra, bol alan sağlayan iç tasarımı ve sağladığı konforu ile aile dostu bir araç olduğuna şaşmamalı. Şu anda 13.990 Euro’dan başlayan Avrupa satış fiyatı rakipsiz. Top donanımlı 7 kişilik versiyonunun fiyatı bile 18.000 Euro’nun altında kalıyor.

Aslında Jogger, bir SUV’nin tasarım ögeleri, bir station wagonunun uzunluğu ve bir hafif ticari aracın ferahlığı ile; üçü bir arada bir otomobil olarak önümüze çıkıyor. Özetlersek: İşlevsellik, geniş alan, çok yönlülük ve mümkün olan en ekonomik sürüş; saydıklarımızın tümü bir arada, Jogger’in sunduğu özellikler. Mühendisler Jogger’ı çok hafif yapmayı başardıkları için -sadece 1.251 kilogram ağırlığında ve bu nedenle- benzer araçlardan yaklaşık 200 kilogram daha hafif.

110 beygirlik ekonomik motor

Kaputun altında 85 kW/110 hp gücünde küçük ve yeni tasarlanmış bir litrelik üç silindirli turbo benzinli motor yer alıyor. Bu motor yeterli performansı sergilediğini her aşamada kanıtlıyor. Dacia Jogger, 100 km’de 5,7 litre tüketiyor. Karma tüketimi ise 6,7 ​​litre…

6 manuel vites seçeneği ile satışa sunulacak olan Jogger, 2023 yılından itibaren Renault Clio’da kullanılan otomatik şanzımanla da pazarda yer alacak. Jogger, fabrika çıkışlı LPG seçeneği de sunacak.

GÜNÜN HABERLERİ

ÖNE ÇIKAN BENZER HABERLER