Cumartesi, Nisan 27, 2024
Ana SayfaDENİZCİLİKD-Marin, Boot Düsseldorf 2024'e katılıyor

D-Marin, Boot Düsseldorf 2024’e katılıyor

20 Ocak – 28 Ocak 2024 tarihleri arasında gerçekleşecek Boot Düsseldorf tekne fuarında D-Marin ziyaretçileriyle buluşmaya hazırlanıyor.

  • 13. Salon, B04 numaralı stantta yer alacak D-Marin standında marina teknolojisindeki en son gelişmeleri paylaşacak.

D-Marin, fuar süresince ziyaretçilerin sintine, ısı, akü ve konum dahil olmak üzere teknelerinin durumunu uzaktan izlemelerine olanak tanıyan Tekne Sensörleri’nin tanıtımları da dahil olmak üzere bir dizi son teknoloji dijital çözüm paylaşacak. Tekne Sensörleri, enerji tüketimi ve ödemenin uzaktan yönetimi için Akıllı Kaideler ile birlikte, D-Marin’in 2023’te piyasaya sürdüğü ve fuarda da görülebilecek özel uygulamasının temelini oluşturuyor.

Boot Düsseldorf ziyaretçileri, D-Marin’in Akdeniz ve Körfez bölgelerinde bulunan ve hepsi de ziyaretçi deneyimini önceliklendiren birinci sınıf marina hizmetleri hakkında bilgi edinebilir. Dokuz ülkede marinaları bulunan D-Marin, fuar süresince katılımcılara yatçılık deneyimi konusunda özel bir bakış açısı sunacak.

D-Marin, denizcilik sektöründe sürdürülebilirliğe odaklanan Blue Dock Innovation 360°’ye sponsor olacak ve katılacak. En son yatırım stratejilerini keşfetmek için 23 Ocak Salı günü D-Marin’in Ticari İşler Müdürü Dean Smith, Tekneciliğin Dijital Geleceğini incelemek için 25 Ocak’ta Dijital İşler Müdürü Matthias Gehring ve 26 Ocak Cuma günü iklim değişikliğine uyum sağlama konusunda bilgi vermek için D-Marin’in Sağlık, Güvenlik ve Çevre Sorumlusu Areti Priovolou katılım sağlayacak.

D-Marin’in Ticari İşler Müdürü Dean Smith yaptığı açıklamada “Boot Düsseldorf 2024’te zenginleştirilmiş yatçılık deneyimleri sunma konusundaki kararlılığımızı sergilemekten heyecan duyuyoruz ve yeni standımızın D-Marin’i tanımlayan benzersiz deneyimleri somutlaştırırken teknolojik gelişmelerin zirvesini yansıtacağına inanıyoruz. Yeni ve mevcut müşterilerimizle tanışmak, yeni ortaklıklar kurmak ve D-Marin tarzının özünü paylaşmak için sabırsızlanıyoruz” dedi.

GÜNÜN HABERLERİ

ÖNE ÇIKAN BENZER HABERLER