Cumartesi, Nisan 27, 2024
Ana SayfaManşet HaberBioLNG motorlu IVECO S-Way kamyon Avrupa turunda

BioLNG motorlu IVECO S-Way kamyon Avrupa turunda

Ağır yük taşımacılığında CO2 emisyonlarının azaltılmasında büyük bir potansiyel olan bioLNG’nin tanıtılması için IVECO ve Shell birlikte “NET-SIFIR EMİSYON YOLUNDA” turu düzenliyor.

Ortak markalı olan bu proje, karayolu yük taşımacılığının karbondan arındırılmasında bioLNG ile çalışan kamyonlarda nasıl uygulandığını gösterecek.
BioLNG motorlu IVECO S-Way kamyon, Avrupa genelinde 10 günlük uzun mesafeli bir yolculukta net sıfır emisyona ulaşmayı hedefliyor. BioLNG segmentindeki liderliklerinden ve bilgi birikimlerinden yararlanan IVECO ve Shell, bioLNG pazarının büyümesine yardımcı oluyor.

Bir Iveco Group markası olan IVECO Shell markası ile, bioLNG ile çalışan bir IVECO S-Way kamyonla Avrupa’da 10 günlük uzun mesafe yolculuğuna başlıyor. “NET-SIFIR EMİSYON YOLUNDA” sloganıyla yola çıkacak olan S-Way kamyonla bioLNG tanıtılacak. IVECO S-Way’in hedefi, verimli bir performans sunarken net sıfır emisyonla bu turu tamamlamak.

Turun her aşamasında, karayolu yük taşımacılığını karlı bir şekilde karbondan arındırmak için çözümler sunan bioLNG kullanımı ile ilgili detaylar anlatılacak. Tur, bioLNG’nin üretiminden dağıtımına ve kullanımın

GÜNÜN HABERLERİ

ÖNE ÇIKAN BENZER HABERLER