Perşembe, Mart 28, 2024
Ana SayfaOTOMOTİVAktaş Holding Onursal Başkanı Şahap Aktaş’a ÇEK’ten büyük ödül

Aktaş Holding Onursal Başkanı Şahap Aktaş’a ÇEK’ten büyük ödül

Türkiye’nin en büyük otomotiv yedek parça üreticisi Aktaş Holding Yönetim Kurulu Onursal Başkanı Şahap Aktaş’a ‘Yerelde Eğitim’ ödülü verildi.

Çağdaş, laik, insan haklarına saygılı, barışa katkıda bulunan, katılımcı ve özgür düşünen bireyler yetiştirmek, maddi olanaklardan yoksun çocukların en iyi koşullarda eğitimlerinin devamına katkı sağlamak felsefesiyle hareket eden Çağdaş Eğitim Kooperatifi ÇEK’in 13. Eğitim Ödülü, Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi ev sahipliğinde düzenlenen gecede takdim edildi.

İş, eğitim ve siyaset dünyasından çok sayıda önemli ismin katıldığı gecede, Aktaş Holding Yönetim Kurulu Onursal Başkanı Şahap Aktaş’a, eğitime ve öğrencilere verdiği koşulsuz desteklerden ötürü ÇEK tarafından plaket takdim edildi.

Eğitime verilen destek ülkemizin aydınlık geleceğine yapılan bir yatırımdır

Düzenlenen gecede konuşan Şahap Aktaş, “Eğitime verilen her türlü destek, ülkemizin aydınlık geleceğine yapılan bir yatırımdır. Ülke olarak her sene büyüyerek ve gelişerek emin adımlarla yolumuza devam ederken, eğitimde fırsat eşitliği sağlamak, öğrencilere koşulsuz destek vermek, ülkemizin geleceğini inşa ederken bugün bizlere düşen en önemli sorumluluklardan biridir. Türkiye’nin bugünkünden çok daha gelişmiş ve kalkınmış bir ülke haline gelmesi için aydınlık geleceğe, üreten beyinlere ihtiyacı var. Bu anlamda Aktaş Holding olarak, ilk günden bu yana eğitime ve öğrencilere koşulsuz destek vermekteyiz. Tüm çalışmalarımızı Aktaş Eğitim Vakfımız öncülüğünde hayata geçirirken, bu çalışmaları da “hiçbir karşılık beklemeksizin”, tamamen sosyal sorumluluk bilinciyle gerçekleştirmekteyiz. Ömrümüz el verdiği müddetçe de eğitime ve yarınlarımıza elimizden gelen desteği en iyi şekilde vermeye devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

GÜNÜN HABERLERİ

ÖNE ÇIKAN BENZER HABERLER