Salı, Nisan 23, 2024
Ana SayfaGÜNCELYeni Renault Captur Türkiye’de satışa sunuldu

Yeni Renault Captur Türkiye’de satışa sunuldu

Daha dinamik dış tasarım, iç mekânda üst segmentlere yaklaşan yüksek kalite ve yenilenen motor gamı ile Yeni Captur Türkiye yollarına çıkıyor.

Daha dinamik dış tasarım, iç mekânda üst segmentlere yaklaşan yüksek kalite ve yenilenen motor gamı ile Yeni Captur Türkiye yollarına çıkıyor. Kullanıcısına en üst düzey kişiselleştirme seçenekleri sunan model, teknolojik devrimi ve güçlü SUV çizgileriyle dikkat çekiyor. Ülkemize Joy, Touch ve Icon donanım seviyeleriyle gelen Yeni Captur, Renault Mais Bayileri’nde vitrine çıktı.

İlk kez lanse edildiği 2013 yılından bu yana büyük bir başarıya imza atan Renault Captur tamamen yenilendi. Bugüne kadar 1.6 milyonun üzerinde satış adedine ulaşan model Avrupa’da segmentinin en çok satan otomobili olurken, Türkiye pazarında da dikkat çekici bir performans sergiledi.

Aracın konfor ve modülaritesi için kilit bir öneme sahip kızaklı kayar arka koltuklar, ikinci nesilde de varlığını sürdürüyor. Yeni Captur, 536 litre ile sınıfının en geniş bagaj hacmini sunuyor. Bunu yanı sıra 27 litreye kadar çıkabilen iç depolama hacmi de yolcular için oldukça konforlu bir kabin ortamı sunuyor.

Motor seçenekleri

Yenilenen tamamı turbo özellikli verimli motor gamı kapsamında Yeni Captur, Türkiye’de 1.0 TCe 100bg, 1.3 TCe EDC 130 bg, 1.3 TCe EDC 155 bg olmak üzere 3 benzinli, 1.5 Blue dCi 95 bg ve 1.5 Blue dCi EDC 115 bg olmak üzere 2 dizel ile geniş bir motor seçeneğini kullanıcılarla buluşturuyor.

Renault Türkiye’nin binek otomobil pazarındaki yeni kozu Captur, Türkiye’de kaça satılacak

Bugün itibariyla Renault Mais Bayileri’nde vitrine çıkan Yeni Captur Türkiye’de 211.900 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

GÜNÜN HABERLERİ

ÖNE ÇIKAN BENZER HABERLER