Cuma, Mart 29, 2024
Ana SayfaGÜNCELKoç ve Kıraç Ailesi ile Koç çalışanları Suna Kıraç’a veda etti…

Koç ve Kıraç Ailesi ile Koç çalışanları Suna Kıraç’a veda etti…

Dün yaşama veda eden; Cumhuriyet değerleriyle yetişmiş, gerek iş gerekse toplumsal hayatta başardıklarıyla ülkemizin sanayi, eğitim, kültür ve sanat alanlarında gelişmesine önemli katkılar sunan, Koç Topluluğu’nda kuruluş yıllarından 2010’a kadar çeşitli liderlik görevleri üstlenen, Koç Üniversitesi, Koç̧ Okulu ve Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı’nın kuruluşuna öncülük eden Suna Kıraç’a bu gün veda töreni düzenlendi.

Bu sabah (16 Eylül 2020) 10.30’da Koç Holding’de Suna Kıraç’a veda töreni düzenlendi. Koç ve Kıraç Aileleri ile Koç Holding çalışanlarının katıldığı törende Suna ve İnan Kıraç’ın kızları, Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi İpek Kıraç ve Koç Holding CEO’su Levent Çakıroğlu konuşma yaptılar.

Koç Holding’de düzenlenen Veda Töreni’nin ardından cenaze merasimi ise saat 12:00’de Altunizade’deki Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Tatbikat Camii’nde gerçekleştirildi. Merasimin ardından Suna Kıraç’ın cenazesi Aile üyelerinin katılımı ile Zincirlikuyu Mezarlığı’ndaki Aile Kabristanı’na defnedildi.

Cenaze merasiminde ve törende pandemi kurallarına riayet edilirken, katılımcı kapasitesi sınırlı tutuldu.

GÜNÜN HABERLERİ

ÖNE ÇIKAN BENZER HABERLER