Cumartesi, Nisan 27, 2024
Ana SayfaGÜNCELPeugeot 2024 Yılı'na da ödüllerle başladı

Peugeot 2024 Yılı’na da ödüllerle başladı

Peugeot, Marketing Türkiye’nin düzenlediği The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri’nde “Yılın En İtibarlı Binek Otomotiv Markası” seçildi.

  • Türkiye otomotiv pazarının hızla büyüyen markalarından PEUGEOT, gerçekleştirdiği çalışmalar ve yüksek müşteri memnuniyet oranıyla ödüllendirilmeye devam ediyor.

Peugeot’nun “Yılın En İtibarlı Binek Otomotiv Markası” ödülünü kazanması hakkında değerlendirme yapan PEUGEOT Türkiye Genel Müdürü Gülin Reyhanoğlu, “Marka olarak 2023 yılını 78 bin 632 adetlik rekor satışla kapattık ve ilk 5 marka arasında yerimizi aldık. Geçtiğimiz yılı toplam SUV’da lider olarak tamamladık. 2008 modelimizle B-SUV’un, Rifter ile de hafif ticari araç pazarının ilk sırasında yılı kapattık. Hatta 408 modelimiz, dünya üzerinde en fazla satışa Türkiye’de ulaştı ve çok ciddi bir başarı elde etti. Bu başarımızı hem globalde hem de Türkiye’de geçtiğimiz yıl birçok ödül alarak taçlandırdık. Yeni yıla da zaten ödüllerle başlamıştık. 2023’ün en itibarlı binek otomotiv markası seçildiğimiz için çok mutluyuz” dedi.

Bu değerli ödülü sadece gerçekleştirdikleri yüksek satış performansıyla kazanmadıklarını vurgulayan Gülin Reyhanoğlu, “Satış ve satış sonrasındaki başarımız tabii ki çok önemli fakat bunlarla beraber müşterimizle kurduğumuz güçlü bağ ve müşteri memnuniyetine verdiğimiz önem de bu ödülün mimarları arasında. Satışlarımızı artırmak için ne kadar çalışıyorsak, müşterilerimize daha iyi hizmet sunmak ve memnuniyetini artırmak için de o denli çalışmalar yürütüyoruz. ‘Yılın En İtibarlı Binek Otomotiv Markası’ ödülünü kazandığımız için tüm çalışma arkadaşlarımla birlikte çok onurlu ve gururluyuz” diye konuştu.

70’in üstünde kategoride ödüller sahiplerini buldu!

Pazarlama ve iletişim sektörünün en önemli standartlarından biri olan The ONE Awards’da bu yıl 10’uncu kez “Yılın İtibarlıları” halk jürisi tarafından belirlendi. İtibar ve Marka Değer Performans Ölçümü araştırması baz alınarak düzenlenen etkinlik, bu yıl 70’in üstünde kategoride gerçekleştirildi. The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri’nde yıl içinde itibarını en çok artıran markalar ve iş ortakları, 12 ilde toplam bin 200 kişiyle yüz yüze gerçekleştirilen görüşmeler sonucunda belirlendi. Yapılan değerlendirme sonucunda PEUGEOT, The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri kapsamında “Yılın En İtibarlı Binek Otomotiv Markası” seçildi.

GÜNÜN HABERLERİ

ÖNE ÇIKAN BENZER HABERLER