Salı, Nisan 23, 2024
Ana SayfaLastik SektörüPetlas'ın marka değeri bir yılda yüzde 60 arttı

Petlas’ın marka değeri bir yılda yüzde 60 arttı

Türkiye’nin yerli lastik markası Petlas, tüm sektörlerden tüm kuruluşlar arasında ülkemizin en güçlü ve değerli 100 markası arasında yer alıyor.

AKO Grup Yönetim Kurulu Üyesi Safa Özcan, “Bu başarı için tüm PETLAS ve AKO Grup çalışanlarına, iş ortaklarımıza, markamızı tercih eden tüketicilerimize ve kurumsal müşterilerimize teşekkür ederiz” dedi.

Haziran ayında açıklanan Brand Finance Türkiye’nin en değerli ve en güçlü markaları 2020 raporunda Petlas, 70’inci sırada yer aldı. Petlas, ülkemizin en güçlü ve değerli 100 markası arasındaki yerini, 3 sıra yukarıya çekerken, marka değerindeki artış, bir önceki yıla oranla yüzde 60 olarak gerçekleşti. Raporda Petlas’ın marka değerinin, 35 milyon dolar düzeyinde olduğu bilgisi yer aldı.

Brand Finance hakkında

Dünya’nın önde gelen bağımsız marka değerleme ve strateji danışmanlık şirketleri arasında yer alan Brand Finance’in Türkiye’nin en değerli ve en güçlü markaları raporu, yıllık olarak hazırlanıyor. Raporda Türkiye’nin tüm sektörlerden en güçlü ve değerli 100 markasının yıllık performansı değerlendiriliyor.

GÜNÜN HABERLERİ

ÖNE ÇIKAN BENZER HABERLER