Salı, Mayıs 14, 2024
Ana SayfaGÜNCELNavlungo eBay’in resmi lojistik partneri oldu

Navlungo eBay’in resmi lojistik partneri oldu

Dijital lojistik platformu Navlungo, dünyanın en büyük satış platformlarından biri olan eBay ile resmi iş ortaklığını başlattığını duyurdu.

  • Navlungo, Ekim ayı itibariyle eBay’in lojistik partneri oldu ve bu iş birliği, Türk işletmelerine dünya genelinde 185 milyon aktif kullanıcıya ulaşma ve uluslararası e-ticaret arenasında başarılı olma fırsatı sunuyor.

Navlungo, uluslararası lojistik hizmetlerine uzmanlaşmış bir dijital asistan olarak eBay ile iş birliği temelinde kullanıcılara bir dizi avantaj sunuyor. Bu avantajlar, ücretsiz mağaza aboneliği, özel eBay danışmanı atama ve yüzde 80 indirimli promosyonlu listelemeyi içeriyor. Ücretsiz Mağaza Aboneliği, Navlungo panelinden eBay kullanan satıcılar için ilk başlangıçta ve takip eden 3 ay boyunca ücretsiz. Özel eBay danışmanı, kullanıcılara 12 ay boyunca telefon ve/veya e-posta yoluyla kişisel destek sağlıyor, böylece eBay’i en verimli şekilde kullanmalarına yardımcı oluyor. Son olarak, satıcılar daha fazla müşteriye ulaşmak için kullanabilecekleri promosyonlu listeleme özelliğini yüzde 80 indirimli olarak kullanabiliyor.

“Türk alıcılarının satın alma eğilimi eBay satıcılarıyla aynı yönde ilerliyor”

Navlungo Kurucu Ortağı ve CEO’su İsa Korkmaz, eBay’de ücretsiz kargo seçeneğinin alıcıları çekmek ve görünürlüğü artırmak için en popüler yöntemlerden biri olduğunu belirterek “eBay’de gerçekleşen tüm alışverişlerin %71’i ücretsiz kargo seçeneği ile gönderildiğinden, bu seçeneğin alıcıları oldukça teşvik ettiği açıkça görülüyor. Hem eBay alıcıları hem de satıcıları, kargo maliyetlerine büyük önem vermekte. Navlungo olarak, bu konuya odaklanarak Türk satıcılarını gereksiz lojistik maliyetlerinden koruyoruz” dedi.

GÜNÜN HABERLERİ

ÖNE ÇIKAN BENZER HABERLER