Cuma, Mart 29, 2024
Ana SayfaŞirket HaberleriXiaomi yüksek performanslı akıllı telefon Mi 10T serisini tanıttı

Xiaomi yüksek performanslı akıllı telefon Mi 10T serisini tanıttı

Gücün ve yaratıcılığın simgesi Mi 10T Pro ve Mi 10T’nin etkileyici kameraları, AdaptiveSync ekranları, güçlü işlemcileri ve uzun ömürlü pilleri ile dikkat çekiyor.

  • Küresel teknoloji lideri Xiaomi, “Yaratıcılığınıza Güç Katacak” Mi 10T serisini duyurdu. Amiral gemisi Mi 10T Pro, kendi sınıfındaki eşsiz özellikleriyle yaratıcılığı bir sonraki seviyeye taşıyor. Mi 10T ise oyunculardan iş dünyasının profesyonellerine kadar tüm kullanıcılara birinci sınıf deneyim sunarak sınırları zorlamaya devam ediyor.
  • Mi 10T Pro ve Mi 10T: Mobil yaratıcılığı ve araştırmacı ruhu bir sonraki seviyeye taşıyor
  • Xiaomi’nin yüksek kaliteli çözünürlük mirasını devam ettiriyor

108 Megapiksel kameraya sahip ilk akıllı telefonunu tanıtan ve fotoğraf yazılımlarıyla ilgili birçok yeniliğe imza atan Xiaomi, 108 megapiksel kamera segmentinde de yeniliklere öncülük ediyor. Mi 10T Pro, markanın ultra yüksek çözünürlüklü mirasını OIS ve 8K video desteği ile sürdürüyor. Mi 10T, etkileyici bir 64MP ana kameraya sahip. Hem Mi 10T Pro hem de Mi 10T, 13 Megapiksel ultra geniş açılı kamera ve 5 Megapiksel makro kamera ile birlikte üçlü kamera kurulumuyla en önemli anların kusursuz bir şekilde yakalanabilmesine olanak tanıyor. 20 Megapiksellik ön kamera, selfie çekerken ya da sevdiklerinizle görüntülü konuşurken en iyi şekilde görünmenizi sağlıyor.

Xiaomi’nin mevcut teknolojilerini temel alan Mi 10T Pro ve Mi 10T, yeni ve dinamik fotoğraf yazılımlarıyla dikkat çekiyor. Altı bağımsız uzun pozlama modu, dinamik arka planı bulanıklaştırırken, sabit nesneye odaklanarak hareketli kalabalıktan ayırma ve dönen bir gökyüzü efekti oluşturan yıldız izleri gibi farklı özelliklere sahip sanatsal fotoğraflar çekebilmenize olanak tanıyor. Photo Clones özelliğiyle dört farklı pozunuzu tek bir fotoğrafa yerleştirebiliyorsunuz. Seri çekim özelliği ise kullanıcıların videoya da dönüştürülebilen bir zaman aralığı ile fotoğraflar oluşturma olanağı tanıyarak eğlenceyi bir üst seviyeye taşıyor. Üç yeni fotoğraf filtresi (Cyberpunk, Gold vibes ve Black ice) ruh halinizi fotoğraflarınıza aktarmaya yardımcı oluyor.

Sınırları zorlayan Mi 10T Pro ve Mi 10T aynı zamanda ilgi çekici yeni video özelliklerini de beraberinde getiriyor

Video Clones özelliği kendinizi iki farklı sahneyle tek bir videoda birleştirebilmenize olanak tanırken Dual Video özelliği ise cihazın hem ön hem arka kameralarından aynı anda kayıt yapabilmenizi sağlıyor ve sürpriz anları sorunsuz bir şekilde yakalayabiliyorsunuz. Son olarak hızlandırılmış (Time-Lapse) selfie özelliğiyle etkileyici videolar oluşturabiliyor ve vlog’unuzu daha ilgi çekici bir hale getirebiliyorsunuz.

144Hz AdaptiveSync TrueColor ile kusursuz ekran deneyimi

Mi 10T Pro ve Mi 10T, 144 Hz yenileme hızıyla şu an piyasada bulunan tüm akıllı telefonlarda bulunabilecek en iyi ekranlardan birine sahip. Yüksek yenileme hızına sahip ekranlar yüksek güç tüketimi ve tutarsız kare hızlarına neden olabilir. Ancak Xiaomi’nin AdaptiveSync ekranı bu sorunu ortadan kaldırarak en sevdiğiniz filmi 48 Hz’de, TV dizilerini 50 Hz’de, internetten 30 Hz video izleyebilmenizi, 60 Hz’de sosyal medyada gezebilmenizi ya da 144 Hz’ye kadar oyun oynayabilmenizi sağlayarak sorunsuz bir ekran deneyimi ve optimum kullanımı sağlıyor. MEMC (Motion Estimation, Motion Compensation) teknolojisi, videoların daha akıcı ve daha iyi görüntülenebilmesi için daha fazla kare ekliyor.

P3 renk gamı ve TrueColor ekranı son derece geniş bir aralıkta doğru renkler sunuyor. Reading Mode 3.0, gözlerinizi korumak için kağıt dokusunu simüle ederken, Sunlight Display 3.0 kontrastı otomatik olarak iyileştirir ve dış mekanlardaki dinamik renk doygunluğunu ayarlar. Dahili 360° ortam ışığı sensörüyle, arkadan aydınlatmalı koşullarda bile parlaklığı akıllıca ayarlayabiliyor.

Qualcomm® Snapdragon 865™ ile içinizdeki yaratıcılığı açığa çıkarın ve oyuna başlayın

Mi 10T Pro ve Mi 10T, amiral gemisi Qualcomm® Snapdragon™ 865 ile olağanüstü güç verimliliği, performans ve 5G bağlanabilirlik sunuyor. Xiaomi, cihazlarına daha öncesine göre çok daha fazla konumda, daha fazla sayıda ağla uyumluluk sunan geniş bir 5G bant yelpazesi ekledi. Kullanıcılar ayrıca, Qualcomm® Adreno™ 650 GPU sayesinde masaüstü bilgisayar düzeyinde oyun deneyimi yaşayacaklar. Cihazlar, UFS3.1 ve LPDDR5 ile sektördeki mevcut en gelişmiş ROM ve RAM teknolojilerine sahip.

Ek özelliklere sahip devasa 5.000 mAh (tip) pil, telefonunuzu tüm gün kesintisiz bir şekilde kullanabilmenizi sağlıyor

Mi 10T Pro ve Mi 10T, Xiaomi’nin en büyük amiral gemisi pillerinden birine sahip: Devasa 5.000 mAh (tip). Kullanılan pil gücü optimizasyonu sayesinde daha uzun pil ömrü için gücü daha verimli bir şekilde kullanıyor.

MMT (Middle middle tab) teknolojisi, benzersiz yüksek hızlı 33W kablolu şarj işlemi ve cihazlarla birlikte gelen 33W şarj cihazı sayesinde şarj ihtiyacı hızla karşılanıyor.

Mi 10T Pro 5.799 TL’den, Mi 10T ise 4.999 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

GÜNÜN HABERLERİ

ÖNE ÇIKAN BENZER HABERLER