Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGÜNCELMateBook X Pro yakında Türkiye’de!

MateBook X Pro yakında Türkiye’de!

Huawei, üstün teknolojik özelliklere sahip en gelişmiş dizüstü bilgisayarı Huawei Matebook X Pro’yu Türkiye pazarına sunuyor. Yeni amiral gemisi dizüstü bilgisayar, mobil zekayı ve Huawei Share ile bağlanılabilirliği yeniden tanımlarken, tüketicilere de eşsiz bir deneyim sunuyor. Huawei MateBook X Pro, 20 Temmuz 2020 tarihinde ülkemizde satışa çıkıyor.

Huawei MateBook X Pro, yüksek kaliteli bir yaşam sürdüren kullanıcıların yanı sıra profesyonel içerik oluşturanlar için de üretildi. Yeni Huawei MateBook X Pro’nun dış cephesi pürüzsüzlük hissi veren birinci sınıf CNC ile işlenmiş metalik bir gövdeye sahip.

Huawei MateBook X Pro, Türkiye’ye Space Grey renk seçeneğiyle geliyor. Huawei’nin en yeni amiral gemisi dizüstü bilgisayarı son derece portatif; sadece 14,6 mm kalınlığında ve 1,33 kg ağırlığında olup, hareketliliğe ve üretkenliğe değer veren her profesyonel için mükemmel bir cihaz. Hafif ve taşınabilir yeni Huawei MateBook X Pro, 10. Nesil Intel Core i7-10510U ile eşsiz bir performans sunuyor.

Huawei MateBook X Pro, 20 Temmuz 2020 tarihi itibariyle Huawei’nin Online Mağazası’nda da tüketiciler ile buluşacak.

GÜNÜN HABERLERİ

ÖNE ÇIKAN BENZER HABERLER