Çarşamba, Nisan 24, 2024
Ana SayfaLastik SektörüLojistik Sektörüne Continental’den tam destek

Lojistik Sektörüne Continental’den tam destek

Continental, ileri teknolojiyle tasarladığı HDR2 ED lastikleri ve ContiPressureCheck ile lojistik sektörüne zaman ve maliyet tasarrufu sunarken, kilometrelerce yol yapan araç sürücülerinin yolda güvende hissetmelerini sağlıyor.

Lojistik ve nakliye sektöründe, taşınan ürünlerin tam zamanında teslim edilmesi büyük önem taşır. Bu sektörde hizmet veren şirketlerin en büyük maliyet kalemleri ise zaman, lastik ve yakıt giderleridir. Continental, ileri teknolojiyle tasarladığı HDR2 ED lastikleri ve ContiPressureCheck ile lojistik sektörüne zaman ve maliyet tasarrufu sunarken, kilometrelerce yol yapan araç sürücülerinin yolda güvende hissetmelerini sağlıyor.

Lojistik sektörü teslimatı söz verilen zamanda gerçekleştirmek için üst düzeyde performans gösterirken, lastik ve yakıt gibi önemli maliyet kalemlerinde verimlilik sağlamak için de sürekli çözüm üretmek durumunda kalıyor. Filoların en büyük gider kalemlerini lastik bakımı maliyetleri ve lastik kayıpları oluşturuyor. 100’e yakın filosuyla yılda ortalama 7 milyon 200 bin km yol yapan Şekercan Lojistik, Türkiye’nin önde gelen kuruluşlarının soğuk zincir, gıda, ilaç ve dondurulmuş ürünlerini Continental’in ileri teknoloji lastiklerinin yol arkadaşlığı ile tam zamanında teslim ediyor.

HDR2 ED güvenli sürüşün yanı sıra yakıt ve zaman tasarrufu da sağlıyor

Filolarındaki araçlarında kullandıkları lastik ömrünün ve yol tutuşunun kendileri için çok önemli olduğunu söyleyen Şekercan Lojistik Müdürü Ercan Şeker, “Araçlarımızda kullandığımız lastiklerin uzun ömürlü olması, yakıt tasarrufu ve sürüş güvenliği sağlaması bizim için çok önemli. Sürücülerimiz HDR2 ED lastiklerinin fren ve ıslak zemin performansından oldukça memnun. Kullanmış olduğumuz diğer lastiklere göre daha kararlı yol tutuşu sağladığını ve sürüşlerinde konforu en

GÜNÜN HABERLERİ

ÖNE ÇIKAN BENZER HABERLER