Cuma, Mart 29, 2024
Ana SayfaLOJİSTİKKale Nakliyat, Türkiye’nin ‘En İyi İşyeri’ seçildi

Kale Nakliyat, Türkiye’nin ‘En İyi İşyeri’ seçildi

Kale Nakliyat, insan kaynakları ve yönetim danışmanlığı alanında dünyanın önde gelen şirketlerinden biri olan Kincentric, tarafından gerçekleştirilen “Kincentric Best Employers 2019″ araştırmasında Türkiye’nin ‘En İyi İş Yeri’ seçildi.

Çalışanların, şirketlerini sahiplenmesinin çok önemli olduğunu belirten Kaleseramik Genel Müdürü Altuğ Akbaş; “Büyük hedeflere ancak işini seven, sahiplenen ve takım ruhuyla çalışan iş arkadaşlarınızla yürüyebilirsiniz. Biz de bu çatı altında arkadaşlarımızın her anlamda beklentilerini karşılayan pozitif bir çalışma ortamı yarattık. Bu da bize ülkemizde sektör liderliğinin yanı sıra küreselde de pazarın en önemli oyuncularından biri olma başarısını getirdi” dedi.

Kale Grubu çatısı alanında lojistik alanda faaliyet gösteren Kale Nakliyat, Türkiye’nin ‘En İyi İşyeri’ seçildi

Aon Best Employer programı kapsamında 78 farklı ülkede çalışanlar üzerinden işyeri mükemmelliğini ölçümleyen dünyanın en önemli insan kaynakları ve yönetim danışmanlığı şirketlerinden Kincentric, Türkiye’nin en iyi işyerlerini belirledi. Türkiye’nin en geniş katılımlı işyeri araştırması olan “Kincentric Best Employer 2019” kapsamında 50 farklı sektörde faaliyet gösteren yaklaşık 200 firma değerlendirmeye alındı.


  • İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

‘Yüksek Bağlılık’, ‘Çeviklik’, ‘Bağlılık Kılan Liderlik’ ve ‘Yetenek Odağı’ başlıkları üzerinden yapılan değerlendirmede, en iyi çalışan deneyimi ve işyeri ortamını yaratan 32 şirket, çalışanları tarafından Türkiye’nin ‘En İyi İşyeri’ ödülüne layık görüldü. Araştırma sonucunda Kale Grubu çatısı alanında lojistik alanda faaliyet gösteren Kale Nakliyat, Türkiye’nin ‘En İyi İşyeri’ seçildi.

“Pozitif ortam, takım ruhu ve yüksek motivasyonu başarıyı getirdi”

200 şirket arasından böyle bir ödüle layık görülmenin kendilerini mutlu ettiğini ifade eden Kaleseramik Genel Müdürü Altuğ Akbaş, ödülün çalışanların şirketlerini benimsemesi ve sahiplenmesi noktasında çok anlamlı olduğunu söyledi.


  • İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Altuğ Akbaş; “Yatırımlarınız ne kadar büyük, teknolojiniz ve iş araçlarınız ne kadar iyi olursa olsun yine de başarı için yetmez. Elbette bunlar da çok önemli ve gereklidir ama esas olan şirketinizin tüm kademelerindeki çalışanların uyum ve iş birliği içinde çalışmasıdır. Çünkü büyük hedeflere ancak işini ve işyerini seven, sahiplenen ve takım ruhuyla çalışan iş arkadaşlarınızla yürüyebilirsiniz. İşte biz bu çatı altında bu ortamı yarattık. Çalışanlarımızın her anlamda beklentilerini karşılayan pozitif ve iyi düzenlenmiş bir çalışma ortamı oluşturduk. Bu pozitif ortam da takım ruhunu, yüksek motivasyonu ve başarıyı getirdi. Bugün sektörümüzün lider ve öncü firması olarak, ürünlerimizi dünyanın dört bir yanında tüketicilerle buluşturuyorsak, bundan en büyük pay çalışanlarımızındır” diye konuştu.

GÜNÜN HABERLERİ

ÖNE ÇIKAN BENZER HABERLER