Perşembe, Mart 28, 2024
Ana SayfaFUARLARIntertraffic İstanbul 10 Nisan'da kapılarını açıyor

Intertraffic İstanbul 10 Nisan’da kapılarını açıyor

Sektörün En Önemli Organizasyonu Intertraffic İstanbul, Ulusal ve Uluslararası Katılımcılarını İstanbul’da Bir Araya Getiriyor.

UBM Turkey ve RAI Amsterdam ortaklığı ile düzenlenen Intertraffic İstanbul 10. Uluslararası Altyapı, Trafik Yönetimi, Yol Güvenliği ve Park Sistemleri Fuarı 10-12 Nisan 2019 tarihleri arasında ulaştırma ve altyapı sektörünün liderlerini İstanbul Fuar Merkezi’nde tek çatı altında buluşturuyor…

125 katılımcı firma, 5 bin ziyaretçi

Asya ile Avrupa kıtalarını birleştiren özel stratejik konumu ile bölgesinde ticaretin merkezi olan İstanbul’da, iki yılda bir düzenlenen Intertraffic İstanbul’a; Avrupa, Asya, Balkan ve Körfez ülkeleri pazarlarına ulaşmak isteyen 125’ten fazla katılımcı firma ile 5 bine yakın ziyaretçi bekleniyor.

Türkiye’nin karayolu yatırımları 76 milyar dolara ulaştı

Türkiye’nin karayolu yatırımları 76 milyar dolara ulaşmışken sektörün uluslararası tek organizasyonu olma özelliği ile de farkını ortaya koyan Intertraffic İstanbul fuarı; akıllı ulaşım sistemleri, trafik güvenliği, trafik yönetimi ve planlaması, park sistemleri, ulaşım altyapı sistemleri ve akıllı hareketlilik alanında faaliyet gösteren sektör profesyonellerinin üç gün boyunca uluslararası bağlantılar kurmasına olanak sağlayacak.

Intertraffic’e sektörün en önemli hedef pazarları arasında yer alan, başta Türkiye olmak üzere Avrupa ülkelerinin yanı sıra coğrafi özelliği ve ulaşılabilir olması sebebi ile de İran, Suudi Arabistan, Katar, Afrika, Rusya ve özellikle Türkmenistan, Azerbaycan ve Kazakistan gibi Türki Cumhuriyetleri’nden önemli oranda ziyaretçi katılımı bekleniyor.

Türkiye’nin yeni işbirlikleri geliştirmek adına hedef pazar olarak belirlediği ülkelerden gelecek ziyaretçiler, sektöre yeni fırsatlar sunacak. Türkiye’deki çok sayıda mega projede imzası bulunan önemli firmalar da ikili görüşmeler ve yatırım amaçlı, Intertraffic İstanbul’da katılımcı olacaklar.

Intertraffic İstanbul, ticari iş birlikleri kurulmasına aracılık etmesi ve sektörü en son teknoloji ile buluşturmasının yanı sıra konferanslar programı, ödül töreni, start up firmalarna özel ITS UP alanı ile katılımcı ve ziyaretçilerine zengin, kapsamlı bir ev sahipliği yapacak.

GÜNÜN HABERLERİ

ÖNE ÇIKAN BENZER HABERLER