Cumartesi, Nisan 27, 2024
Ana SayfaGÜNCELHitit ile FlyArystan iş ortaklığını uzattı

Hitit ile FlyArystan iş ortaklığını uzattı

Hitit ile Kazakistan’ın düşük maliyetli havayolu şirketi FlyArystan arasında 2019 yılında başlayan iş ortaklığının uzaması kararı alındı.

Hitit, Kazakistan ve Orta Asya’nın en büyük havayolu grubu Air Astana’nın düşük maliyetli havayolu şirketi FlyArystan ile iş ortaklıklarını yenilendiğini duyurdu. Hitit’in 2019 yılında FlyArystan’ın ticari hayatına başlaması sürecinde teknoloji ortağı olması ile bir araya gelen Hitit ve FlyArystan ortaklığı uzadı.

FlyArystan’ın teknoloji partneri Hitit, havayolunun Orta Asya seyahat pazarını dönüştürmesi ve yenilikçi projelerini tanıtmasında kritik bir rol oynadı. Hitit’in Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Nevra Onursal Karaağaç, FlyArystan ile olan iş ortaklığının yenilenmesiyle ilgili şunları söyledi: “2019 yılında FlyArystan ile iş ortaklığı sözleşmesi imzalayarak sorunsuz bir geçiş süreci sonrasında, havayolunun operasyonlarına hızlı bir başlangıç yapmasına destek olduk. FlyArystan, pandemiden hemen önce uçuşlarına başladığından, bu küresel kriz, her iki taraf için de kritik bir sınav oldu. Zorlu süreçte, FlyArystan’ın hedefleri, vizyonu ve kalifiye ekibi ile Hitit’in güçlü teknolojik altyapısı ve havayoluna sunduğu destek ve hizmetleri, pandeminin ortasında bir yıldızın yükselmesini sağladı. 2020’de pandeminin zirvesinde bile, FlyArystan iki milyonun üzerinde yolcu taşıdı ve filosunu genişletmeyi başardı. FlyArystan, son beş yılda dikkate değer gelişmeler gerçekleştirdi. Skytrax tarafından 4 yıldızla ödüllendirilen FlyArystan, ‘Orta Asya ve Bağımsız Devletler Topluluğu’nun En İyi Düşük Maliyetli Taşıyıcısı’ unvanını kazandı.”

GÜNÜN HABERLERİ

ÖNE ÇIKAN BENZER HABERLER