Cumartesi, Nisan 27, 2024
Ana SayfaGÜNCELHavaş’ın üst yönetiminde görev değişikliği

Havaş’ın üst yönetiminde görev değişikliği

Türkiye’nin köklü yer hizmetleri şirketi Havaş’ın Mali İşler Genel Müdür Yardımcılığı görevini Şubat 2024 itibariyle Şafak Özbay üstlendi.

TAV Havalimanları’nın işlettiği Medine Havalimanı’nda Finans ve Muhasebe Direktörü olarak görevini sürdüren Şafak Özbay, 1 Şubat 2024 tarihi itibarıyla Havaş Mali İşler Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı.

İstanbul Üniversitesi İktisat Bölümü’nde 2007 yılında yüksek lisansını tamamlayan Şafak Özbay, sektöre 2008 yılında adım attı. TAV Havalimanları’nda Finansal Raporlama Kıdemli Uzmanı olarak göreve başlayan Özbay, 2013’ten itibaren çeşitli yönetici pozisyonlarında görev aldı. 2018’den bu yana Medine Havalimanı (TIBAH) Finans ve Muhasebe Direktörlüğü görevini başarıyla yürüten Özbay, 1 Şubat 2024 itibarıyla Havaş’ta mali işlerden sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine atandı.

Havaş hakkında

Merkezi İstanbul’da bulunan Türkiye’nin güvenilir yer hizmetleri markası Havaş; Türkiye’de 30 havalimanında, Letonya’da Riga ve Hırvatistan’da Zagreb Havalimanı’nda hizmet sunuyor. Şirket; iştirakleri ile birlikte yılda 560 binden fazla uçuşa hizmet sağlıyor ve yaklaşık 1.3 milyon ton kargo ile 100 milyondan fazla bagaj taşıyarak yılda 160 milyonun üzerinde yolcuya hizmet sunuyor. Airport Service Association (ASA) ile IATA Ground Handling Council (IGHC) üyesi olan ve ISAGO sertifikası bulunan Havaş, İstanbul, Antalya, Ankara ve İzmir havalimanlarında antrepo hizmeti veriyor. Şirket; yer hizmetleri, kargo ve antrepo hizmetlerinin yanı sıra havalimanı ve şehir merkezi arasında yolcu taşımacılığı da gerçekleştiriyor.

GÜNÜN HABERLERİ

ÖNE ÇIKAN BENZER HABERLER