Cuma, Mart 29, 2024
Ana SayfaLOJİSTİKHareket, 2018’de 6 milyon kilometre yol yaptı

Hareket, 2018’de 6 milyon kilometre yol yaptı

Teknolojisi ve tecrübesi ile lojistik sektörünün aranılan markası Hareket Proje Taşımacılığı ve Yük Mühendisliği, mühendislik verilerini açıkladı.

Geçen yıl 248’i yurtdışında olmak üzere 2 bin 827 taşıma işi gerçekleştiren Hareket, 6 milyon 900 bin kilometre yol yaptı.

60 yılı aşkın süredir ağır kaldırma ve taşımacılık hizmetleri sunan, sektörün uzman şirketi Hareket, 2018 yılına ait verilerini açıkladı. Geçen yıl ağır nakliye ve nakliye operasyonları dahil olmak üzere 197 bin 829 ton yük taşıyan Hareket, yurtdışında 248, yurtiçinde ise 2 bin 579 taşıma işi gerçekleştirdi.

6 ülkede 321 farklı projede çalıştı

25’i ağır nakliye ve 53’ü nakliye olmak üzere 78 aracıyla 2018’de toplam 6 milyon 900 bin 655 kilometre yol yapan Hareket, 6 ülkede 321 farklı projede çalıştı. Ağır ve standart dışı kargo taşımacılığı, proje taşımacılığı, ağır kaldırma, indirme ve yerleştirme alanlarının yanı sıra vinç ve platform kiralama konusunda da hizmet veren Hareket’in vinçleri toplamda 82 bin 538 saat çalıştı.

Hareket Proje Taşımacılığı ve Yük Mühendisliği Hakkında:

Temelleri 1957 yılında atılan Hareket Proje Taşımacılığı ve Yük Mühendisliği, sektöre tahmil tahliye ve deniz taşımacılığı alanlarıyla giriş yaptı.

1974’te vinç kiralamayı da hizmetlerine ekleyen Hareket, hızlı büyümesini sürdürerek sektörün lider şirketleri arasına adını yazdırdı. Alanında uzman ve tecrübeli ekibi, yaratıcı ve yenilikçi mühendislik çözümleriyle Hareket, bugün proje taşımacılığı, ağır ve standart dışı yük taşımacılığı, vinç ve platform kiralama, ağır kaldırma, indirme ve montaj faaliyetlerini uluslararası standartlara uygun olarak ve son teknolojiye uygun ekipmanlarla gerçekleştiriyor.

“Küresel arenada, yük mühendisliği çözümleri ile sınırsız hareket özgürlüğü sunma” vizyonuyla çalışmalarını sürdüren Hareket, Türkiye’nin yanı sıra Türkmenistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Cezayir Kazakistan, Özbekistan, Gürcistan, Romanya ve Azerbaycan gibi 20’yi aşkın ülkede; nükleer enerji, petrokimya, petrol-gaz ve yenilenebilir enerji sektörü ile tesis taşıma, açık deniz işlerinde ve inşaat-altyapı alanlarında gerçekleştirilen birçok önemli projede yer alıyor.

Hareket, Türkiye’de İstanbul, İzmir, Ankara ve Mersin’de bulunan ofisleri, yurtdışında ise Birleşik Arap Emirlikleri, Özbekistan ve İspanya’daki ofislerinin yanı sıra Azerbaycan, Cezayir, ve Güney Kore’de bulunan acenteleri vasıtasıyla çalışmalarını sürdürüyor.

GÜNÜN HABERLERİ

ÖNE ÇIKAN BENZER HABERLER