Perşembe, Mart 28, 2024
Ana SayfaMarka | AtamalarGroupM Türkiye’de yeni Head of Content Serhat Demir oldu

GroupM Türkiye’de yeni Head of Content Serhat Demir oldu

Dünyanın önde gelen medya yatırım yönetimi grubu GroupM’in Türkiye yönetim organizasyonu içinde atamalar devam ediyor.

Serhat Demir, Wavemaker’da müşteri çözümleri ve içerikten sorumlu yönetici ortak rolünün yanı sıra GroupM’de Türkiye Head of Content olarak görev yapmaya başladı.

GroupM Türkiye’de üst düzey atamalarla organizasyon yapısını güçlendirmeye devam ediyor. Son olarak özellikle medya planlama ve içerik yönetiminde sektörün genç ve deneyimli ismi Serhat Demir, GroupM’de Head of Content görevine getirildi.

Serhat Demir İstanbul Bilgi Üniversitesi’nin Reklamcılık bölümünden mezun olduktan sonra OMD ve Zenithoptimedia’da çalışarak medya planlama kariyerine başladı.

İlk konsantre içerik pazarlaması

2009 yılında katıldığı GroupM’de MEC ve Wavemaker çatısı altında bir çok global ve yerli markaya hizmet verdi. 2015 yılı itibariyle müşteri çözümleri ve içerikten sorumlu yönetici ortak olarak görev yapmaya başladı.2017 yılında Türkiye’de medya ajansları arasındaki ilk konsantre içerik pazarlaması birimi olan “MEC Wavemaker” lansmanını gerçekleştirdi ve bu birimin liderliğini üstlenen Demir, içerik departmanının başında geçirdiği süreçte 300’ün üzerinde prodüksiyon, sponsorluk, influencer marketing, gaming, etkinlik ve 360” marka iş birliği projesini hayata geçirdi.

Demir, Haziran 2020 itibariyle Wavemaker’da müşteri çözümleri ve içerikten sorumlu yönetici ortak rolünün yanı sıra GroupM Türkiye Head of Content olarak görev yapmaya başlamış durumda. Demir, GroupM’in sahip olduğu data kaynakları, iç görü uzmanlığı, stratejik bakış açısı ve yaratıcı çözümlerin getirdiği avantajla bu alandaki en doğru ve etkili oyuncu olduğunu düşünürken, yeni görevinden dolayı çok heyecanlı ve mutlu olduğunu ifade etti.

GÜNÜN HABERLERİ

ÖNE ÇIKAN BENZER HABERLER