Cumartesi, Nisan 20, 2024
Ana SayfaGÜNCELDelphi Technologies, satış sonrası fren programını genişletiyor!

Delphi Technologies, satış sonrası fren programını genişletiyor!

Otomotiv markaları için küresel çapta orijinal ekipman kalitesinde çözümler sunan Delphi Technologies, Avrupa’da hızla büyüyen araç parkının talebini karşılamak üzere satış sonrası fren programını genişletmeye devam ediyor.

Genişletme programında özellikle Japon ve Koreli üreticilere yönelik orijinal ekipman kalitesinde yeni parça tedariki sağlanacak. 2 bin 600 adedin üzerinde parça içeren yeni ürün serisiyle birlikte marka, Avrupa araç parkındaki Asyalı üreticilerin araçlarını balatada yüzde 99, disklerde ise yüzde 97,7 oranında kapsamış olacak.

Fren disklerinin yüzde 97’sini, balatalarının yüzde 98,58’ini kapsıyor

Orijinal ekipman kalitesindeki fren balataları ve disklerini satış sonrası sektörüne sunan Delphi Technologies’in devreye aldığı satış sonrası fren programı, hali hazırda Avrupa hibrit ve elektrikli araç parkını fren balatasında yüzde 95 ve fren diskinde ise yüzde 93 oranında kapsıyor ve bağımsız servislerin hızla büyüyen pazar ihtiyaçlarını karşılamasına önemli oranda yardımcı olmasıyla dikkatleri çekiyor. 2019 yılında Asyalı üreticilerin modelleri ile hibrit ve elektrikli otomobiller dahil olmak üzere, popüler yeni araçlar için 130’dan fazla yeni fren balatası ve fren diskini pazara sunan Delphi Technologies, Avrupa’da satışa sunulan araçların fren disklerini yüzde 97’nin üzerinde ve fren balatalarını ise yüzde 98,58 oranında kapsıyor.

GÜNÜN HABERLERİ

ÖNE ÇIKAN BENZER HABERLER