Perşembe, Mayıs 2, 2024
Ana SayfaKAMYON-TREYLERDAF XF'e "Yılın Filo Kamyonu" ödülü

DAF XF’e “Yılın Filo Kamyonu” ödülü


DAF XF, Birleşik Krallık’ta aldığı ödülden sonra sektörün en prestijli ödölü olan Motor Transport Awards’ta (Motorlu Taşımacılık Ödülleri)’nde de “Yılın Filo Kamyonu”seçildi.

Birleşik krallık’ta 6 tondan daha ağır sınıfta lider olan DAF Trucks’ın başarılarının ardı kesilmiyor. XF yıl içinde art arda dört ödülün sahibi olan ilk çekici oldu. Böylece 1986 yılından bu yana süregelen Motor Transport Awards kapsamında DAF ve Leyland markaları 20. birincilik ödülünün sahibi oldu.

İngiltere’nin önde gelen filo operatörlerinin çoğu için ilk tercih edilen seçenek olan DAF XF, müşterilerinden gelen referans desteği ile öne çıkıyor. DAF bayi ağı ile desteklenen satış sonrası hizmetler yanısıra arcın güvenilirliği; olağanüstü yakıt ekonomisi ve sürücü odaklı özellikleri göz dolduruyor.

Şirketten yapılan açıklamada, DAF XF’nin başarısının anahtarı olan evrimle, yakın zamanda piyasaya sürülen ve tamamen Yeni Nesil DAF XF, XG ve XG+ kamyonların seri üretiminin başlamasıyla birlikte markanın yenilik ve teknolojik geliştirmelerin farklılıkla süreceğinin altı çizildi.

DAF Trucks İngiltere Genel Müdürü Laurence Drake, ödül için görüşlerini şöyle açıkladı; “Kamyon operatörleri için DAF güvenilirlik, ekonomi ve konfor ile eş anlamlıdır. Bu son zafer, onu desteklemek için daha fazla kanıt sağlıyor. Zorlu rekabete karşı kazanmaya devam etmesi, kamyonun kalitesinin ve genel performansının gerçek bir kanıtıdır. Olağanüstü bayi ve satış sonrası hizmetlerimizle birleştiğinde, XF inkar edilemez derecede çekici bir iş ortağıdır ve yeni nesil DAF’ımızın trendi sürecektir.”

GÜNÜN HABERLERİ

ÖNE ÇIKAN BENZER HABERLER