Cumartesi, Nisan 27, 2024
Ana SayfaLOJİSTİKCan Yalçın: Şoförler Türkiye’nin Ticari Elçileridir

Can Yalçın: Şoförler Türkiye’nin Ticari Elçileridir

Dökme kimyasal taşımacılık faaliyetleriyle lojistik sektöründe faaliyet gösteren TET Global Lojistik, 30 Kasım Dünya Şoförler Gününü bünyesinde görev yapan şoförlerin katılımıyla hazırladığı bir belgesel ile kutladı.

TET Global Lojistik tarafından 30 Kasım Dünya Şoförler Günü nedeniyle hazırlanan belgeselde; Sıvı kimyasal hammadde taşımacılığında liderliği üstlenen şoförlerin ekonomideki kritik rolü ve önemi vurgulandı.

Lojistik sektöründe şoförlerin sadece direksiyon kullanarak kilometrelerce yol kat etmediğini ekonomik kalkınmanın baş kahramanları olduğunu belirten TET Global Lojistik Genel Müdür Yardımcısı Can Yalçın “TET Global Lojistik olarak şoförlerimizin taşımacılığın yanı sıra ileri teknoloji, çevresel sürdürülebilirlik ve müşteri memnuniyetinde de öncü olduklarının farkındayız. Dünya şoförler günü nedeniyle hazırladığımız bu belgeselle Türkiye’nin ekonomik çarklarını döndüren, yolların kahramanları şoförlerimizin cesareti ve özverilerini dile getirmek istedik.

Sıvı kimyasal hammadde taşımacılığında, fedakarlıkları ve özverileriyle hassas ürünleri güvenle taşıyarak hayatımızı şekillendiren şoförlerimiz; her bir kilometrede, her bir sevkiyatta Türkiye’nin ticaret elçiliğini yapıyorlar.

Yolların kaptanları olan şoförlerin ekonomide kilit bir role sahip olduğunu belirten Can Yalçın, Her bir şoför, sadece bir görevi yerine getirmiyor. Ülke ekonomisinin büyümesine ve ticaretine yön veren stratejik partnerlerimiz, yol arkadaşlarımızdır. Türkiye’nin ekonomik kalkınmasında da kilit role sahip her biri kahramanımızın dünya şoförler gününü kutluyorum. 30 Kasım Dünya Şoförler Günü nedeniyle sektörde cesur yürekleri selamlıyor ve onlara olan derin şükranlarımı sunuyorum.”

GÜNÜN HABERLERİ

ÖNE ÇIKAN BENZER HABERLER