Salı, Nisan 30, 2024
Ana SayfaFUARLARBusworld Türkiye 2024'e katılımlar sürüyor

Busworld Türkiye 2024’e katılımlar sürüyor

Otobüs dünyasındaki en son yeniliklerin ve trendlerin sergilendiği Busworld Türkiye’nin 10.’su bu yıl 29 -31 Mayıs tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleşecek.

HKF Fuarcılık tarafından organize edilen Busworld Türkiye’nin kapılarını açmasına iki aydan az bir zaman kala, fuara katılan firmaların sayısındaki artış da hala sürüyor.

HKF Fuarcılık’tan yapılan açıklamaya göre Busworld Türkiye 2024’e geçtiğimiz günlerde 3 katılım daha gerçekleşti. Otomatik yana kayar kapı üretimi yapan Genadoor, araç içi zemin kaplamalarında uzmanlaşmış bir termoplastik üreticisi olan Net Zemin Kaplamaları ve yenilikçi iklimlendirme çözümleri sunan Yılkar Klima; Busworld Türkiye katılımcıları arasındaki yerlerini aldılar.

Genadoor, Emay Grup şirketlerinden biri

Temelleri 1954 yılında Ekrem Kurtuluş tarafından atılan EMAY Mühendislik şu anda biri 5500 m2’si elektronik ve motor üretimi, diğeri 20000 m2’si otomatik yana kayar kapı üretimi olmak üzere iki sanayi bölgesindeki tesislerinde faaliyetlerine devam etmekte.

Bugün Emay Grup ticari araçlar araçlar, asansörler, binalar, cnc makinalar için her türlü otomatik kayar kapı üretmekte.

Araç içi zemin kaplamalarında uzman Net Zemin Kaplamalar

Net Zemin Kaplamaları, 1992’den beri otomotiv sektörüne sürdürülebilir ve yenilikçi çözümler sunmakta. Evkap, Buskap ve Otokap Print’in yanı sıra Otokap Extra Soft, Otokap Extra Strong, Popflex Extra ve Prokap gibi otomotiv endüstrisiyle oto döşeme sektörüne dönük markalara sahip firma, dayanıklı ve ekonomik araç içi zemin kaplamaları üretmekte.

Otomobil, minibüs, midibüs ve otobüs üreticileriyle birlikte, araç iç dizayn uygulayıcıları, üst yapıcılarla oto döşeme sektöründe faaliyet gösteren firmalar için çok sayıda alternatif sunan Net Zemin Kaplamaları, 35 ülkeye ihracat yapmakta.

Isıtma, soğutma ve iklimlendirme: Yılkar Klima

Araç iklimlendirme sektöründeki ihtiyaçları analiz ederek, çözümler için ürün ve sistem tasarlayan, geliştirerek ve üreten Yılkar Klima, bu bağlamda, sektörün iklimlendirme ihtiyacını kapsamlı mühendislik hizmetleri ile karşılamakta.

İşletme 2005’ten bu yana Türkiye’nin otomotiv şehri Bursa merkezli olarak faaliyet göstererek dünyanın birçok yerine hizmet anlayışını ulaştırmakta.

GÜNÜN HABERLERİ

ÖNE ÇIKAN BENZER HABERLER