Perşembe, Nisan 18, 2024
Ana SayfaAkaryakıt DünyasıBayramda seyahat edeceklere güzel haber...

Bayramda seyahat edeceklere güzel haber…

Bu bayramda seyahat tercihlerinin değiştiği ve 5 milyondan fazla kişinin karayolu ile seyahate çıkacağı tahmin ediliyor. Şehirler arası yollarda araç hareketliliğinin olması beklenirken özellikle uzun yolculuklarda sürücüler hem yakıttan hem de molalarındaki diğer ihtiyaçlarında fiyat tasarrufu etmek istiyor.

2019’dan beri istasyon ziyaretçilerin Self Servis akaryakıt dolum hizmetini sunan Aytemiz, bayram tatilinde de avantajlı fiyatlarla sürücülere akaryakıt alma imkânı sunacak. Ayrıca gurme soğuk sandviçlerden, sıcak fırın ürünlerine; İtalyan lezzeti illy çekirdek kahveden lezzetli atıştırmalıklara kadar 2500’ü aşkın ürün çeşidi yeni nesil market konsepti ON 7/24 Market’te sürücülerle buluşuyor.

Bayram yolculuğunda Self Servis akaryakıt hizmeti sürücüler için daha ekonomik

Bayram yolculuğuna çıkan sürücüler; Self Servis konsepti sayesinde akaryakıt dolumlarını kendi kendilerine, sıra beklemeden, hızlıca ve avantajlı fiyatlarla yapabiliyor. Self Servis hizmetiyle akaryakıt alışverişi sayesinde bütçesine önem veren sürücüler, her depoda 30TL’ye varan avantaj sağlıyor.

Ayrıca ON 7/24 Market’lerde sunulan “Ayın Ürünü” fırsatları ile birlikte, sürücüler yolda ihtiyaç duyabilecekleri birçok ürüne avantajlı fiyatlarla ulaşabilecekler.

Self Servisi hizmeti veren istasyonlar ile ON 7/24 Market konseptindeki istasyonlara Aytemiz web sitesi ve Aytemiz Vaay mobil uygulaması üzerinden erişilebiliyor.

GÜNÜN HABERLERİ

ÖNE ÇIKAN BENZER HABERLER