Pazartesi, Nisan 29, 2024
Ana SayfaGÜNCEL"BATI'dan Doğuya Yeni Yıl Coşkusu"

“BATI’dan Doğuya Yeni Yıl Coşkusu”

BATI Innovative Logistics, çocukların yeni yıl dileklerini gerçekleştirmek için bir kez daha yola çıktı.

BATI Innovative Logistics, sosyal sorumluluk projelerine verdiği önemi bir kez daha göstererek, “BATI’dan Doğuya Yeni Yıl Coşkusu” adlı projesini üçüncü kez hayata geçirdi. Bu yılın odak noktası ise Mardin bölgesinde seçilen iki okuldaki çocukların yeni yıl dileklerini gerçekleştirmek oldu.

Lojistik alanında verdiği hizmetlerin yanı sıra sosyal sorumluluk bilinciyle de hareket eden BATI Innovative Logistics, her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiği BATI’dan Doğuya Yeni Yıl Coşkusu isimli özel projesiyle minik kalplere dokunmaya devam ediyor. BATI Innovative Logistics çalışanları, bu yıl da seçilen okullardaki öğrencilerin yazdıkları mektuplarda yer alan dilekleri gerçekleştirmek üzere bir araya geldi. Proje kapsamında, çalışanlar çocukların hayallerini gerçekleştirmek için ellerinden gelen çabayı sarf etti.

Uluslararası Satış Direktörü Kaan Aydın, “BATI’dan Doğuya Yeni Yıl Coşkusu projemiz, her yıl daha da büyüyerek, çocuklarımızın yüzlerine bir nebze olsun mutluluk katma amacını taşıyor. Bu yıl Mardin’deki iki okulumuzun öğrencileriyle buluşmak, onların dileklerini yerine getirmek için sabırsızlanıyoruz” dedi.

GÜNÜN HABERLERİ

ÖNE ÇIKAN BENZER HABERLER