Perşembe, Nisan 25, 2024
Ana SayfaLOJİSTİKHödlmayr Türkiye, araç lojistiği için iyimserliğini koruyor!

Hödlmayr Türkiye, araç lojistiği için iyimserliğini koruyor!

Pandemi nedeniyle daralan pazar konusunda iyimserliklerini koruduklarını belirten Hödlmayr Nakliyat Genel Müdürü Hande Çarıkçı,”Otomotiv sektörünün toparlanmasıyla, araç lojistiğinde de hareketlilik artacak”dedi.

Hödlmayr Nakliyat Genel Müdürü Hande Çarıkcı

Avusturya merkezli Hödlmayr International AG‘nin Türkiye iştiraki Hödlmayr Nakliyat, araç lojistiğinde pazar payını artırmak için yeni hedefler belirledi. Geçtiğimiz yılı 6 milyon Euroluk ciro ile kapattıklarını söyleyen Hödlmayr Nakliyat Genel Müdürü Hande Çarıkcı; içinde bulunduğumuz dönem için; ihtiyatlı ama, iyimserliklerinden bir şey kaybetmeden plan yaptıklarını söyledi.

Hödlmayr Nakliyat

Çarıkçı,”Hödlmayr International AG’nın 16 ülkedeki iştirakleri 2.000 kişiyi istihdam etmektedir. Grup, yılda yaklaşık 1.75 milyon araç taşıyor. Grup toplamda, 800′ ün üzerinde özel araç taşıyıcısına, 15 blok tren sistemine ve yaklaşık 55.000 araç kapasiteli bir depolama alanına sahiptir. Şirketin cirosu geçtiğimiz yılda 300 milyon Avro’ya ulaştı. Grubun Türkiye iştiraki olarak, bizde bu dönemde müşterilerimize eksiksiz hizmet vermeye devam ediyoruz”dedi.

GÜNÜN HABERLERİ

ÖNE ÇIKAN BENZER HABERLER