Cuma, Mart 29, 2024
Ana SayfaAkaryakıt DünyasıTOTAL’den metal işleme sektörüne yenilikçi ürün: FOLIA

TOTAL’den metal işleme sektörüne yenilikçi ürün: FOLIA

Total Madeni Yağlar, metal işleme alanında devrim niteliğinde bir gelişme olan yeni ürünü FOLIA’yı pazara sundu. TOTAL, müşterilerinin ihtiyaçlarını dikkate alarak geliştirdiği FOLIA ile daha güvenli ve temiz çalışma ortamı sağlayarak sektörde fark yaratıyor.

Çok çeşitli endüstrilerde kullanılmak üzere geliştirilen FOLIA, soğutma gücünü yağlama özellikleriyle birleştiren dünyanın ilk ve tek biyopolimer metal işleme sıvısı… Biyopolimer ve su bazlı içeriği ile yağ ve emülgatör içermeyen FOLIA, çeşitli metallerde ve proseslerde geniş uygulama alanı ile benzersiz bir çözüm sunuyor, operatörler ve çalışma ortamı için olağanüstü performans sağlıyor.

Ekipman ömrünü uzatan ve daha uzun yağ değişim aralığı sağlayarak operasyon maliyetlerini düşüren FOLIA, tüm bunlara ilave olarak proses adımlarının sayısını azaltabilme özelliği ile operasyon verimliliğinde optimizasyon sağlıyor. FOLIA’nın mükemmel soğutma gücü ve yağlama özelliği, daha yüksek hızda daha fazla parça imal etmesini sağlıyor ve önemli bir masraf kalemi olan ekipman giderlerini düşürüyor.

Total Turkey Pazarlama Genel Müdürü Emre Şanda, yeni ürünle ilgili “FOLIA, sağlık, güvenlik ve çevre düzenlemelerinin kapsayıcı gereksinimlerine yönelik olarak metal işleme alanında devrim niteliğinde bir gelişme. Yeni ürün, geleneksel yağların yerine biyopolimerleri getiren yenilikçi teknolojisi sayesinde daha güvenli ve temiz çalışma koşulları sağlıyor.

TOTAL olarak müşterilerimizin sorunlarına etkin bir şekilde çözüm bulan yenilikçi ürünler geliştirmek için müşterilerimizin ihtiyaçlarını işimizin odağına koyuyoruz. İnovasyon daima DNA’mızın bir parçası. Müşterilerimizin ihtiyaçlarını dinleyerek geliştirilen bu yenilikçi ürün sayesinde daha sağlıklı, güvenli ve daha iyi performans gösteren bir çözüm sunuyoruz. Ürün Türkiye’de şimdiden büyük endüstriyel müşterilerimizde kullanılmaya başlandı, önümüzdeki dönemde referanslarını genişletmeye ve metal işleme sıvıları pazarından hızla pay almaya devam edecek” dedi.

Total Turkey Pazarlama Hakkında

Total Turkey Pazarlama, tamamı Total grubu iştirakı olan ve Türkiye’de madeni yağ üretimi ve pazarlaması alanında faaliyet gösteren global bir oyuncudur. 120 çalışanı ile başta motor yağları olmak üzere madeni yağlar alanında operasyonlarını yürüten şirket 2020 yılı sonu itibariyle %8,8 pazar payına ulaşmıştır. Şirket otomotiv, endüstri ve deniz taşımacılığı segmentlerine hem doğrudan hem de distribütörleri aracılığıyla ürün tedariği yapan güçlü bir satış ve dağıtım ağına sahiptir.

Total Turkey Pazarlama, İzmir Menemen’de en üst düzey uluslararası ve yerel standartları karşılayan madeni yağ harmanlama tesisinde yılda yaklaşık 50 bin ton madeni yağ ve özel ürünün üretimini yapmaktadır.

Total Madeni Yağlar Hakkında

Total Madeni Yağlar, madeni yağ üretimi ve pazarlaması konusunda faaliyet gösteren öncü ve global bir oyuncudur. Dünya çapında 44 üretim tesisi ve 150 ülkede 5.800’den fazla çalışanı vardır. Total Madeni Yağlar, Ar-Ge merkezlerinde çalışan 130’dan fazla araştırmacının geliştirdiği inovatif, etkili ve çevreye duyarlı olan ürün ve hizmetleri pazara sunar. Total Madeni Yağlar, otomotiv, endüstriyel ve marin sektörlerinde tercih edilen bir iş ortağıdır.

Total Marketing & Services Bölümü Hakkında

Total Marketing & Services şirket birimi, kurumsal ve bireysel müşterilerine mobilite sağlamak ve karbon ayak izlerini azaltmalarına yardımcı olmak için geniş bir yelpazede enerji ürün ve hizmetlerini – petrol ürünleri, biyoyakıtlar, elektrikli araçlar için şarj ve ilgili hizmetler, karayolu ve denizyolu taşımacılığı için yakıt – sunmaktadır. Her gün, Total Marketing & Services 16.000’den fazla akaryakıt istasyonunda 8 milyondan fazla müşterisine hizmet vermektedir. Dünyanın dördüncü büyük madeni yağ tedarikçisi olan şirket, otomotiv, endüstri ve denizcilik sektörleri için yüksek performanslı ürünlerin dağıtımını yapmaktadır. B2B müşterilerinin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak için satış ekiplerini, uluslararası lojistik ağını ve çeşitli tekliflerini kullanmaktadır. 31.000 çalışanı ile tüm müşterilerine yakın olacak şekilde 107 ülkede faaliyet göstermektedir.

Total Hakkında

Total global bir entegre enerji üreticisi ve sağlayıcısı, önde gelen bir akaryakıt ve gaz tedarikçisi ve majör bir düşük karbon salınımlı enerji oyuncusudur. Total 100.000 çalışanı ile daha iyi, daha güvenli, daha verimli, daha yenilikçi ve mümkün olan en fazla kişiye ulaşan enerjiyi taahhüt eder. Total, kurumsal sosyal sorumluluğu gereği, dünya çapında 130’dan fazla ülkeye yayılan operasyonlarının istikrarlı bir biçimde ekonomik, sosyal ve çevresel katma değer sağlamasına odaklanır.

GÜNÜN HABERLERİ

ÖNE ÇIKAN BENZER HABERLER