Perşembe, Mart 28, 2024
Ana SayfaGÜNCELTailwind Havayolları’nın Alanya'ya ilk uçuşu gerçekleşti

Tailwind Havayolları’nın Alanya’ya ilk uçuşu gerçekleşti

TAV Havalimanları tarafından işletilen Gazipaşa-Alanya Havalimanı ile Tahran İmam Humeyni Havalimanı arasında karşılıklı uçuşlar 5 Şubat’ta gerçekleştirilen ilk seferle başladı. Tailwind Havayolları ilk etapta 12 Mart’a kadar Boeing 737-400 tipi uçaklarla karşılıklı altı sefer düzenleyecek.

TAV Gazipaşa Genel Müdürü Ekrem Akgül “Bugün Tailwind Havayolları’nın Tahran’dan gerçekleştirdiği ilk uçuşu karşılamaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Pandemiye karşı tüm önlemlerimizi tam olarak alarak yolcularımıza hizmet vermeye devam ediyoruz. Bu süreçte birlikte hazırlandığımız Ulaştırma Bakanlığı’nın koordinasyonunda, DHMİ, SHGM başta olmak üzere hava yollarımıza, tur operatörlerine, yerel yönetim ve STK’larla tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Önümüzdeki dönemde dış hat uçuşlarımızın artarak sürmesini ve dünyanın her yerinden misafirlerimizi karşılamayı umuyoruz” dedi.

2021’de hava yollarının planlamalarına göre bugün itibariyle Gazipaşa-Alanya Havalimanı’na 12 hava yolunun 11 ülkedeki 18 destinasyona uçuş düzenlemesi bekleniyor.

GÜNÜN HABERLERİ

ÖNE ÇIKAN BENZER HABERLER