Perşembe, Mart 28, 2024
Ana SayfaManşet HaberStevie Awards’tan Karsan’a iki ödül birden!

Stevie Awards’tan Karsan’a iki ödül birden!

İleri teknolojili mobilite çözümleri sunan Karsan, iş dünyasının önde gelen ödül programlarından Stevie Awards’ta iki ayrı ödüle birden layık görüldü.

İleri teknolojili mobilite çözümleri sunan Karsan, iş dünyasının önde gelen ödül programlarından Stevie Awards’ta iki ayrı ödüle birden layık görüldü.

‘Mobilitenin Geleceğinde Bir Adım Önde’ olma vizyonu ile ileri teknolojili mobilite çözümleri sunan Karsan, iş dünyasının önde gelen ödül programlarından Stevie Awards’ta iki ayrı ödüle birden layık görüldü. Bu yıl 19. kez düzenlenen Stevie Awards organizasyonunda Karsan, ‘1.000 veya Daha Fazla Çalışanı Olan Kuruluşlarda Yılın Teknik İnovasyonu’ kategorisinde Otonom e-ATAK projesi ile Altın Stevie ödülünü kazanırken, ‘Büyüme Başarısı’ kategorisinde ise ‘e-Volution of Karsan’ stratejisi ile Bronz Stevie ödüllerini aldı. 

Türkiye otomotiv sanayinin önde gelen kuruluşlarından Karsan, yüksek teknolojili mobilite çözümleri ile Avrupa’nın ve dünyanın toplu ulaşımdaki elektrikli dönüşümüne öncülük ederken, dünya çapında ödüllerle bu başarısını taçlandırmayı da sürdürüyor. e-Volution stratejisi doğrultusunda sıfır emisyonlu elektrikli ve sürücüsüz araçlar ile sürdürülebilir toplu ulaşım dönüşümünde dünya çapında adından söz ettirmeyi başaran Karsan, hem bu stratejik büyümesi, hem de sürücüsüz modeli Otonom e-ATAK ile Stevie Awards’a damga vurdu. 2002 yılından bu yana düzenlenen dünyanın önde gelen iş ödülleri arasında yer alan Stevie Awards’ta 2 ayrı ödüle birden layık görülen Karsan ‘Mobilitenin Geleceğinde Bir Adım Önde’ olma vizyonu ile büyüme yolunda emin adımlarla yol almayı sürdürüyor. 

Bir altın bir bronz Stevie ödülü!

2022 yılına her alanda iki kat büyüme stratejisiyle giren, bu doğrultuda e-Volution vizyonu ile hedeflerini büyüten Karsan, Avrupa’da, Kuzey Amerika’da ve Türkiye’de yaptığı elektrikli ve otonom yatırımları ile dünya çapında herkesin gözünü üzerine çevirmeyi başardı. Dünya çapında iş ödülleri Stevie Awards da bunlardan bir tanesi oldu. Bu yıl 19. kez düzenlenen Stevie Awards’ta Karsan, en yüksek ortalama puanları alarak, 1.000 ve üstünde çalışanı olan firmalar arasında ‘Yılın Teknik İnovasyonu’ kategorisinde Otonom e-ATAK projesi ile Altın Stevie ödülünü kazanırken, ‘Büyüme Başarısı’ kategorisinde ise ‘e-Volution of Karsan’ stratejisi ile Bronz Stevie ödüllerinin sahibi oldu. 

“Ödülleri Türkiye’ye getirmekten gurur duyuyoruz”

Karsan CEO’su Okan Baş bu denli prestijli bir ödülü kazanmaktan gurur duyduklarını vurgulayarak, “Biz Karsan olarak geleceğin teknolojilerini herkesten önce sunmak için çalışıyoruz. Bu sayede Avrupa’da elektrikli araç satışlarımızla çok önemli başarılara imza atıyoruz. Avrupa’daki geniş çaplı elektrikli araç teslimatlarımızın yanı sıra Otonom e-ATAK ve e-JEST modellerimizle Amerika’da da önemli işler başarıyoruz. Karsan olarak dev projelere imza atan deneyimli ve büyük bir firma olmamıza karşın, Start-up ruhu ile çalışan, hızlı kararlar alabilen ve uygulayabilen bir kuruluşuz.

1.000 ve üzeri çalışanı olan firmalar arasında ‘Yılın Teknik İnovasyonu’ kategorisinde aldığımız Altın Stevie Ödülü bu esnek ve kararlı çalışmamızın ne kadar iyi sonuç verdiğinin bir kanıtı. Kurumsal yapıya sahip firmalarda bu gibi inovasyonları hayata geçirmek tüm çalışanların ortak bakış açısı ile çalışması sayesinde mümkün. Çalışanlarımızın ve stratejik planlamamızın doğruluğu sayesinde sonuna kadar hak ettiğimiz bu ödülü almış olmaktan dolayı gurur duyuyorum. Bu ödüle ulaşmamızı sağlayan e-Volution stratejimiz de elbette hak ettiği değeri görüyor. Elektrikli büyüme stratejimiz ile ‘Büyüme Başarısı’ kategorisinde aldığımız ödül de bu değerin kanıtı. Geleceğin teknolojilerini bugünden sunan bir marka olarak, ticari başarının yanında stratejimizin de ödülünü almak, mutluluk verici. Bu ödüller Karsan için ilk olmadığı gibi, imza atacağımız daha birçok global başarının da temeli olacaktır” şeklinde konuştu. 

GÜNÜN HABERLERİ

ÖNE ÇIKAN BENZER HABERLER