Salı, Mart 19, 2024
Ana SayfaLOJİSTİKSCSLOG Lojistik, filosunu 2 adet yeni MAN TGX çekici ile güçlendirdi

SCSLOG Lojistik, filosunu 2 adet yeni MAN TGX çekici ile güçlendirdi

SCSLOG Lojistik, filo yenileme yatırımında MAN’ı tercih etti. Türkiye’den Avrupa ülkeleri başta olmak üzere birçok farklı bölgeye günlük ful ve parsiyel ulaşım hizmeti sunan SCSLOG Lojistik, bu kapsamda filosunu 2 adet MAN TGX 18.470 LLS-U 4X2 alçak şasi çekici ile güçlendirdi.

Pandemi sürecine rağmen ağır ticari araç pazarında büyümeye devam eden MAN, 2020 yılının son günlerinde de teslimatlarına hız kesmeden devam ediyor. Üstün nitelikli araçları ile taşımacılık sektöründe farkını ortaya koyan MAN, ayrıca sunduğu kesintisiz hizmet desteğiyle de müşterileri için güvenilir çözüm ortağı olmayı sürdürüyor.

Filo yenileme yatırımlarında MAN’ı tercih eden son firma ise, yurt içinde ve yurt dışında pek çok noktaya hizmet veren karayolu taşımacılık firmalarından SCSLOG Lojistik Limited Şirketi oldu. Türkiye’den İtalya, Avusturya, Irak, Iran, Azerbaycan gibi ana hatların yanı sıra Almanya, İspanya, Fransa, Fas, Tunus gibi farklı kıta ve bölgelere taşımacılık yapan SCSLOG Lojistik, filosunu 2 adet MAN TGX 18.470 LLS-U 4X2 alçak şasi çekici ile güçlendirdi.

İstanbul Tuzla’daki MAN TopUsed Center’da gerçekleştirilen teslimat törenine SCSLOG Lojistik Genel Müdürü Nermin Kol ve Operasyon Müdürü Nur Sena Çelik ile MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. adına Kuzey Marmara Bölgesi Kamyon Satış Müdürü İbrahim Altun ve MANCI Kemal Otomotiv İstanbul Bölge Satış Müdürü Hakan Akgün katıldı.

“Müşterilerimize daha hızlı ve daha kaliteli hizmet sunmaya devam edeceğiz”

Teslimat töreninde sembolik MAN anahtarını alan SCSLOG Lojistik Genel Müdürü Nermin Kol, yeniledikleri araçları ile taşımacılığın her alanında, yaygın ve güvenilir hizmet sunduklarını belirterek, “Dünya genelinde yaşanan veya yaşanılması muhtemel gelişmeler paralelinde yatırımlarımızı sürdürüyoruz. 2021 yılında da müşterilerimize ekspres çözümler sunmak adına filomuzu yenilemeye devam edeceğiz. Amacımız; yeni araçlarla güçlendirdiğimizi filomuz ile müşterilerimize daha hızlı ve daha kaliteli hizmet sunmaya devam etmek” dedi.

SCSLOG Lojistik Operasyon Müdürü Nur Sena Çelik de SCSLOG Lojistik olarak, yeniledikleri filolarıyla ekspres çözüm kalitesini daha da artırdıklarını ve bununla da daha çok çözüm ortağına ulaşmayı hedeflediklerini söyledi.

“Sunduğumuz hizmetin her aşamasında müşteri odaklı düşünüyoruz”

MAN Kuzey Marmara Bölgesi Kamyon Satış Müdürü İbrahim Altun ise, MAN olarak, tüm müşterilerini ‘yaşam boyu iş ortağı’ olarak gördüklerini ifade ederek, “Hizmetimizin her aşamasında müşteri odaklı düşünüyor ve bu anlayışla hareket ediyoruz. Satışın ilk anından satış sonrasına kadar sunduğumuz hizmetler ile daima müşterilerimizin yanında oluyoruz. Özellikle müşterilerimizin operasyonlarını kesintisiz sürdürebilmeleri için her türlü destek ve katkıyı veriyoruz. Bu da bizi tercih sebebi yapıyor” diye konuştu.

GÜNÜN HABERLERİ

ÖNE ÇIKAN BENZER HABERLER