Perşembe, Mart 28, 2024
Ana SayfaAbdullah KurtayRenault Grubu, Castrol ile 100. Formula 1 yarışına çıkıyor

Renault Grubu, Castrol ile 100. Formula 1 yarışına çıkıyor

Renault Grubu ve Castrol birlikteliklerinin 100. Formula 1 yarışına çıkıyor. 100. yarış nedeniyle Suudi Arabistan Grand Prix’sinde bir dönüm noktasını kutlayacak Alpine F1 Team’in her iki A521 otomobilinde de motor kapağında özel bir “100. yarış” logosu ve arka kanatta yeni bir “Renault, Castrol’ü tavsiye ediyor” logosu yer alacak.

Castrol, Renault Grubu’nun Formula 1’e dönüşünün ardından 2017’den bu yana takımın resmi yağ tedarikçisi. bp ve Castrol, 2017’den beri ekibin Enstone ve Viry-Châtillon’daki teknik merkezlerine gelişmiş yakıtlar ve motor yağları, dişli ve hidrolik yağları, gresler ve fren hidroliği ile çeşitli yüksek performanslı endüstriyel yağlayıcılar sağlıyor.

NE DEDİLER?

A.S. Ramchander, Castrol Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı

“Renault Grubu, dünya çapında ortak markalı Renault – Castrol ürünlerini tedarik ederek ve Renault müşterilerinin ve bayilerinin pistteki ileri teknolojiden faydalanmasını sağlayarak, satış sonrası servis dolum motor yağları ortağı olarak Castrol’ü seçti.

İki şirket ayrıca hızla gelişen mobilite pazarında ilişkilerini genişletmek için gelecekteki fırsatları keşfetmek için birlikte çalışıyor.

Resmi bir ortak olarak, F1 aracındaki bir logodan daha fazlasıyız. Renault Grubu’nun vizyonu, Alpine’nin Formula 1’deki en iyi takım olması ve Castrol’de paylaştığımız bir vizyondur. Renault Grubu ile birlikte bu dönüm noktasını kutlamaktan mutluluk duyuyoruz ve takıma bu hafta sonu yarışlarında bol şans diliyoruz.”

Hakan Doğu, Renault Grubu Kıdemli Başkan Yardımcısı ve Türkiye’de yeni kurulan Renault Group Otomotiv A.Ş CEO’su

“Bu hafta sonu, en son teknolojilere sahip iki lider marka olan Renault Group ve Castrol için önemli bir kilometre taşı. 100 Grand Prix, sadece bir sayı değil; daha fazlası. Çünkü ortaklığımızın olgunluğunu temsil ediyor ve bu da hem Formula 1’de hem de pist dışında teknik sınırları zorlamamızı sağlıyor. Fernando ve Esteban’a yarış için en iyisini diliyorum!”

Laurent Rossi, Alpine CEO’su

“Castrol ve bp, 100 yarış boyunca çok önemli ve sadık ortaklar olmuştur. Ekip olarak yolculuğumuzu büyük ölçüde etkileyen teknoloji ve performansta önemli adımlara katkıda bulunan ortaklığımızla gurur duyuyoruz. Birlikte ilk podyumlarımızı kazandık ve kazanmaya devam edeceğiz. Yenilik, vizyon ve daha fazla başarıyı içeren parlak bir geleceği sabırsızlıkla bekliyoruz.”

GÜNÜN HABERLERİ

ÖNE ÇIKAN BENZER HABERLER