Perşembe, Nisan 25, 2024
Ana SayfaDENİZCİLİKMSC Meraviglia PortMiami'den Karayip seyahatlerine başlıyor

MSC Meraviglia PortMiami’den Karayip seyahatlerine başlıyor

MSC Meraviglia, Florida PortMiami’den hareket ederek konuklarını ağırlamak için denizlere dönen son MSC Cruises gemisi oldu.

Pandemi nedeniyle yapılamayan seferlerin tekrar başlaması hız kesmiyor. MSC Cruises filosunun yeniden denizlere dönmesi ve son birkaç ay içinde önce Akdeniz, sonra Kuzey Avrupa, Birleşik Krallık, Kızıldeniz ve şimdi Karayipler’de hizmet vermesiyle ABD limanlarından daha fazla geminin seyahatlere katılmasını sağladı. MSC Meraviglia PortMiami’den Karayip seyahatlerine başlaması MSC Cruises filosunun yarısından fazlasının bu yaz sonuna kadar denizlere geri dönmesine yönelik, küresel planının önemli bir parçasıydı.

4 gecelik gemi yolculuğu ve 1 liman gecelemesi

MSC Meraviglia şu anda Nassau, Bahamalar ve Ocean Cay MSC Marine Reserve’i ziyaret eden ilk 4 gecelik gemi yolculuğunda, bir liman gecelemesi şirketin yeni özel ada destinasyonunu konukların keşfetmeleri için uzun bir konaklama imkanı sağlayacak. En İyi Yeni Cruise Destinasyonu olarak adlandırılan, çevre dostu 64 mil karelik bir deniz rezervi konuklarına iki milden fazla beyaz kumlu plajlar sunuyor.

Konuklar adanın doğal güzelliğinin tadını çıkaracak, yerel deniz yaşamını keşfedecek ve sabahın erken saatlerinden akşama ve bazı durumlarda geceye kadar, adaya yanaşan gemilerle Bahamalar’ın ruhunu içine çekecek. Konuklar, paddle boarding, kano, şnorkelli yüzme, heyecan verici dalga gezintileri ve daha fazlası dahil olmak üzere her yaştan aktivitenin tadını çıkararak muhteşem bir gün geçirebilecekler.

ABD’de MSC Cruises’ı Neler Bekliyor?

MSC Meraviglia 3 ve 4 gecelik seyahatlerine başlayacak ve 18 Eylül 2021’den itibaren 7 gecelik doğu ve batı Karayip cruise seyahatleri eklenecek.

MSC Divina, 16 Eylül’den itibaren şirket için yeni bir liman olan Orlando’dan (Port Canaveral) başlayan üç, dört ve yedi gecelik seyahat programlarıyla, ABD’den cruise yolculuklarına dönen ikinci MSC Cruises gemisi olacak.

Geçen hafta, İtalya’da inşa edilmiş en büyük yolcu gemisi olarak teslim edilen MSC Seashore – MSC Cruises’ın en yeni amiral gemisi – Akdeniz’deki açılış sezonunun hemen ardından 18 Kasım 2021’de Miami’deki yeni ana limanına varacak. Ödüllü Seaside sınıfının bir evrimi olan gemi, 140.000 metre kare açık alanı, çok sayıda açık hava barı, restoranı, havuzları ile dinlenmek ve güneşlenmek için güverte alanı ve ayrıca çeşitli yepyeni alanları ile konukları denize hiç olmadığı kadar yaklaştıracak.

MSC Meraviglia, Florida PortMiami, MSC Cruises gemisi,MSC Cruises,Akdeniz, Kuzey Avrupa, Birleşik Krallık, Kızıldeniz,Karayipler,Ocean Cay MSC Marine Reserve,

GÜNÜN HABERLERİ

ÖNE ÇIKAN BENZER HABERLER