Cumartesi, Nisan 20, 2024
Ana SayfaDENİZCİLİKMSC Grandiosa yeniden açılan Barselona Limanı'nda...

MSC Grandiosa yeniden açılan Barselona Limanı’nda…

MSC Grandiosa’nın haftasonu Barselona limanına uğraması, Mart 2020’den bu yana İspanya’da gerçekleştirilen ilk uluslararası cruise yolculuğu oldu.

  • Cenevre, İsviçre – Barselona Limanı uluslararası yolculuklar için hafta sonu yeniden açıldı ve diğer Schengen ülkelerinden, İspanyol konukları ve tatilcileri alan ilk gemi MSC Grandiosa oldu.

MSC Cruises CEO’su Gianni Onorato, “Barselona, Akdeniz’de yıl boyunca sürecek güzergahlarımızın ayrılmaz bir parçasıdır ve İspanya’dan ve Avrupa’nın diğer ülkelerinden gelen misafirlerimiz için limanın yeniden kullanıma açıldığını görmek son derece memnuniyet verici bir durumdur. Bu, operasyonlarda bu kadar uzun bir duraksamanın ardından, giderek artan sayıda açılmakta olan limanlar, iş için güzel bir katkı sağladı. İspanya’dan uluslararası yolculuklar sunan ilk cruise hattı olarak İspanyol misafirlerimizin cumartesi günleri Barselona’dan gemiye binmenin rahatlığını yaşayacaklarından ve MSC Grandiosa’nın Akdeniz’de sunduğu popüler güzergahın keyfini çıkaracaklarından eminiz” dedi.

GÜNÜN HABERLERİ

ÖNE ÇIKAN BENZER HABERLER