Salı, Nisan 16, 2024
Ana SayfaDENİZCİLİKMSC Cruises'in yeni amiral gemisi Seashore için tören

MSC Cruises’in yeni amiral gemisi Seashore için tören

MSC Cruises’ın isim annesi Sophia Loren, 19 gemilik filoda 16. gemiyi isimlendirecek. Etkinlik ayrıca Ocean Cay’in resmi açılışı için bir fırsat sunacak.

MSC Cruises, en son amiral gemisi MSC Seashore’un, 18 Kasım’da Bahamalar’daki Ocean Cay MSC Marine Reserve Adası’nda, resmi olarak adının verileceğini açıkladı. Etkinliğe seyahat danışmanları ve medyanın yanı sıra diğer önemli şirket ortakları katılacak. 17 Kasım’da Miami’den ayrılacak olan davetliler, yeni gemiye – bu önümüzdeki sezon Miami’den konuşlandırılacak en yeni ve en yenilikçi gemi – 20 Kasım’da 7 gecelik ilk yolculuğuna ve ABD sezonuna başlamadan önce sınırsız gemi içi eğlence, farklı aktiviteler ve inanılmaz bar ve restoran seçeneklerinden en iyi şekilde yararlanacaklar.

Gala yemeği, canlı eğlence ve daha fazlası

Her yeni MSC Cruises gemisinde olduğu gibi, önemli isim annesi rolünü Hollywood krallığından Sophia Loren üstlenecek ve 16. MSC Cruises gemisini resmen adlandırıracak. Gala yemeği, canlı eğlence ve daha fazlası ile şenlikler hem gemide hem de demirli kalacağı adada gerçekleşecek.

MSC Seashore’un adlandırılması ile 2019’un sonlarında açılan ve pandemi nedeniyle kısa bir süre sonra kapanan Ocean Cay MSC Marine Reserve Adası resmi açılışa tanıklık edecek. Ada o zamandan beri daha fazla çalışma ve önemli iyileştirmelerden geçti ve MSC Cruises adayı bu vesileyle davetlilere sergileyebilecek.

Kristal mavisi suların uçsuz bucaksız manzarası

İşte ödüllü destinasyon Ocean Cay MSC Marine Reserve ve MSC Cruises’ın yeni amiral gemisi MSC Seashore hakkında merak edilenler:
Ocean Cay MSC Marine Reserve, 2019’un sonunda açıldı ve eski endüstriyel kum çıkarma sahası, 64 mil karelik bir deniz rezervine sahip bozulmamış bir ada haline getirilerek restore edildi. Bu özel ada destinasyonu, yerel ekosistem ile uyum içindedir. Bölgede bulunan habitatlar ve türler dahil olmak üzere deniz kaynaklarının restorasyonu ve mevcut deniz yaşamının devamlı korunmasına yönelik güçlü bir taahhüt üzerine kurulmuştur.

Kristal mavisi suların uçsuz bucaksız manzarasıyla çevrili iki milden fazla beyaz kumlu plaj sunan adada konuklar, Bahamalar’ın canlı ruhunu içine çekebilir. Tüm MSC Cruises gemileri Miami ve Port Canaveral’dan Ocean Cay’e uğrar ve genellikle akşam geç saatlere kadar adada kalır ve konuklara adanın sunduğu her şeyi keşfetmeleri için bolca zaman tanınır.

Gece şenliklerinin tadını çıkarmak

Gün boyunca adadan en iyi şekilde yararlanmanın birçok yolu vardır – sahilde özel kabinde rahatlama, spada kendinizi şımartma, kıyı gezileri programının bir parçası olarak bazı su sporları veya diğer aktiviteleri deneme, benzersiz bir hediyelik eşya satın almak için mağazalara bakma veya adanın etrafındaki farklı barlarda ve yemek mekanlarında muhteşem okyanus manzarasıyla vakit geçirme gibi. Gemiler doğrudan adaya yanaştığından, konuklar boş zamanlarında gemiye geri dönebilir ve DJ’li bir plaj partisinin yanı sıra Deniz Feneri’nden çarpıcı bir ışık gösterisi ile tamamlanan geleneksel geçit törenini içeren gece şenliklerinin tadını çıkarmak için akşam geri gelebilirler.

Yenilikçi ve göz alıcı tasarım özellikleri

MSC Seashore, Miami sahil konutları tarzında tasarlanarak öncü Seaside sınıfının bir evrimi ve zenginleşmesi olan ayrıca oyunun kurallarını değiştiren ilk Seaside EVO gemisidir. Yenilikçi ve göz alıcı tasarım özellikleriyle tanınan bu gemi sınıfı, konukları denizle buluşturmayı amaçlıyor. MSC Seashore gemisinde konuk deneyimini yepyeni bir düzeye taşımak için ortak alanların %65’i yeniden tasarlandığından, misafirler için yepyeni özellikler, mekanlar ve deneyimler sunuyor. Gemi, 13.000 m2 açık alan sunar ve ister havuz kenarında uzanın, ister barlardan birinde bir kokteyl yudumlayın veya sadece kabininizin balkonunda oturun, dış güvertelerin keyfini çıkarmanın birçok yolu vardır.

  • Öne çıkan özelliklerinden bazıları şöyle:
  • En büyük ve en lüks MSC Yacht Club – her şey dahil “gemi içinde gemi” premium konsepti
  • Akşam yemeği öncesi ve sonrası kokteyller için iki zarif bara ile 8. güvertedeki şık Chef’s Court’ta yer alan beş özel restoran, artı açık havada yemek yeme imkanı sunan The Butcher’s Cut
  • Yeni eğlence deneyimleri sunan, panoramik deniz manzaralı iki güverteye yayılan yepyeni bir salon Cabaret Rouge
  • Büyütülmüş bir kapalı havuz, yeni bir interaktif su parkı ve muhteşem Infinity Pool ile altı muhteşem yüzme havuzu
  • Aurea misafirleri için şık açık lounge alanı ve barı ile seçkin Top 19 Solaryum
  • 182 slot makinesi, 12 masa ve son oyun teknolojisine sahip 1,135 m2’lik kumarhane
  • İkonik Manhattan güzelliğinin bir projeksiyon ile yansıtılmasıyla dört güverteye yayılan LED duvarlı Times Meydanı.
  • MSC Seashore, Fincantieri tarafından geliştirilen yeni bir hava sanitasyon sistemine sahip dünyadaki ilk yolcu gemisidir. ‘Güvenli Hava’, misafirler ve mürettebat için temiz ve güvenli havayı garanti etmek adına virüsleri ve bakterileri %99 oranında ortadan kaldıran UV-C lamba teknolojisini kullanır. Gemide %100 taze hava kullanılır ve hava sirkülasyonu yoktur.
  • MSC Seashore, ABD merkezli üçüncü MSC Cruises gemisi olacak ve mini yolculuklardan, normal 7 gecelik, 8 gecelik ve 11 gecelik daha uzun yolculuklara kadar farklı yolculuklar sunacak.

Çevre teknolojisi

MSC Seashore, hibrit egzoz gazı temizleme sistemleri (EGCS) ve son teknoloji seçici katalitik indirgeme sistemleri (SCR) dahil olmak üzere en son çevre teknolojisine sahiptir ve kükürt oksit (SOx) emisyonlarında %98 azalma ve nitrojen oksit (NOx) emisyonlarında %90 azalma sağlar. Atık su arıtma sistemleri, Uluslararası Denizcilik Örgütü’nün MEPC 227(64) Çözünürlüğüne uygun olarak tasarlanmıştır ve karadaki çoğu atıksu arıtma tesisinden daha yüksek arıtma standartlarına ulaşmaktadır. Yeni amiral gemisi aynı zamanda kıyıdan gemiye güç bağlantısı ile donatıldı ve bu altyapının mevcut olduğu limanlarda yanaşırken yerel elektrik şebekelerine bağlanmasına imkan sunar.

GÜNÜN HABERLERİ

ÖNE ÇIKAN BENZER HABERLER