Perşembe, Mart 28, 2024
Ana SayfaAkaryakıt DünyasıMobil Ürünleri, Adana Bölgesi’nde binlerce noktaya ulaşıyor!

Mobil Ürünleri, Adana Bölgesi’nde binlerce noktaya ulaşıyor!

Geniş ürün yelpazesiyle otomotivden endüstriyel yağlara kadar birçok alanda çözümler üreten Mobil Oil Türk A.Ş’nin yetkili distribütörü Hasan Kavi Madeni Yağ, Adana’da yeni deposunun açılışını gerçekleştirdi.

Otomotiv ve akaryakıt alanında birçok yatırımı olan Hasan Kavi A.Ş’ye bağlı Hasan Kavi Madeni Yağ’ın yeni tesisi, 1500 tonluk depolama kapasitesiyle bölge ve çevresine madeni yağ tedarikini gerçekleştiriyor.

2000’i kapalı olmak kaydıyla toplam 5600 metrekarelik alan üzerine kurulu olan tesis, 25 çalışanıyla Adana, Mersin, Osmaniye ve Hatay olmak üzere geniş bir bölgeye hizmet sunuyor. Depo; bölgedeki hareketli binek otomobil pazarı ve lojistik şirketlerinin ağır ticari filoları yanında, tekstil, enerji, metal işleme ve gıda işleme gibi tesislerin ihtiyaç duyduğu endüstriyel yağ talebini de Mobil ürünleriyle karşılıyor.

Mobil Oil Türk; Türkiye genelindeki dağıtım ağında 10 distribütör ve 18 depoya ulaşmış oldu

Münci Bilgiç…

Tesis açılışında konuşan Mobil Oil Türk A.Ş Genel Müdürü Münci Bilgiç, “Türkiye’de ürettiğimiz ürünlerimizi Orta Asya, Ortadoğu ve Karadeniz çevresindeki pazarlara tedarik etmekte, Türkiye’de de beraberliğimizin çok uzun yıllara dayandığı 10 güçlü distribütörümüzle Türk pazarına hizmet vermekteyiz. 2021 yılında da satışlarımızı artırmaya ve Mobil markasının pazar payını büyütmeye devam ediyoruz. Artan Mobil pazar payının bir sonucu olarak; Kavi grubunun müşterilerine daha iyi hizmet sağlayabilmesi ve artan pazar talebine daha iyi cevap verebilmesi için; daha modern, daha büyük ve çalışanlarına daha üst standartlar sunan deponun açılışını yapıyoruz. Adana tesisi, depolama alanı ve tesis donanımı açısından, bölgenin en büyük madeni yağ tesislerinden biri konuma gelmiştir” şeklinde konuştu.

Hasan Kavi A.Ş Madeni Yağ Direktörü Ferruh Kavi ise, “Tesisimizde Adana, Osmaniye, Mersin ve Hatay’da bulunan değerli müşterilerimizin madeni yağ taleplerine, Mobil’in geniş ve kaliteli ürün portföyü ile zamanında destek vermekten mutluluk duyuyoruz. 2022 yılında da pazar kondisyonumuzu çok hızlı büyütmeyi planlıyor, yağlama çözümlerimizle Adana ve çevresinde lider konumda olmayı hedefliyoruz” dedi.

GÜNÜN HABERLERİ

ÖNE ÇIKAN BENZER HABERLER