Perşembe, Mart 28, 2024
Ana SayfaGÜNCELMercedes-Benz Mart ayı kampanyalarını duyurdu

Mercedes-Benz Mart ayı kampanyalarını duyurdu

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’in Mart ayında sunduğu kampanyalar kapsamında, otomobil ve hafif ticari araçlarında avantajlı ödeme koşulları ve uygun faizler sunuluyor.

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler ayrıcalığıyla, Mart ayı boyunca esnek ödeme planı avantajı ve düşük aylık ödemelerle şimdi bir Vito sahibi olunabiliyor. Düşük ilk satın alma maliyeti, yüksek kalite standartları, yakıt ekonomisi, arttırılan güvenlik donanımları, farklı kullanım alanlarına uygun geniş ürün yelpazesi ile segmentinin en iddialı aracı olan Vito’ya sahibi olmak isteyen müşteriler, Mercedes-Benz Kasko tercih ettiği takdirde, 150.000 TL kredi için, 12 ay vade ve %0 faiz avantajından yararlanabiliyorlar.

Far ve yağmur sensörü, rüzgar savrulma asistanı ve şerit takip asistanı gibi standart güvenlik özellikleri ile Sprinter Minibüs’e sahip olmak isteyen müşteriler, Mercedes-Benz Kasko tercih ettikleri takdirde 200.000 TL kredi için, 36 ay vade ve %0,89 faiz avantajından faydalanabilirler. Sprinter Panelvan’a sahip olmak isteyen müşteriler ise, 150.000 TL kredi için, 12 ay vade ve %0 faiz avantajından yararlanabilirler.

Mercedes-Benz Certified araç alımlarında, avantajlı fiyatlara ek olarak, Mercedes-Benz Kasko’ya özel, 60.000 TL kredi için, 10 ay vade ve %0 faizli kredi imkanı ile ikinci el alımlarında da fırsatlar devam ediyor.

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’den kamyon ve otobüs modellerinde Mart ayına özel fırsatlar

• Mercedes-Benz Finansal Hizmetler, 2020 model çekici/inşaat ve kargo kamyonlarında Mart ayına özel, kasko ve servis paketli kampanya sunuyor.

• 2021 model Travego ve Tourismo otobüslerinde ise Mart ayına özel, 1.750.000 TL kredi tutarına kadar finansman kampanyası sunuluyor.

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’in, Aksaray ve Wörth üretimi Mercedes-Benz 2020 model yılı Çekici/İnşaat ve Kargo kamyonları için, Mart ayında geçerli olacak servis paketli, kaskolu finansman kampanyası ile kurumsal müşteriler 700.000 TL kredi tutarı, 36 ay vade ve % 0,89 faiz oranı ile Mercedes-Benz kamyon sahibi olabiliyorlar.

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’in, 2021 model yılı Travego ve Tourismo otobüs modelleri için, Mart ayında geçerli olacak finansman kampanyası ile 1.750.000 TL kredi tutarına kadar, 1 ay ödemesiz (İlk ödemesi mayıs ayında olacak şekilde), maksimum 48 ay eşit taksitli ödeme ve % 0,89 faiz oranı ile yeni bir Mercedes-Benz otobüs sahibi olmak mümkün.

GÜNÜN HABERLERİ

ÖNE ÇIKAN BENZER HABERLER