Perşembe, Mart 28, 2024
Ana SayfaKAMYON-TREYLERMAN TG3 serisi, İstanbul'da tanıtıldı!

MAN TG3 serisi, İstanbul’da tanıtıldı!

MAN’ın yeni nesil TG3 serisinin Türkiye Lansmanı, İstanbul’da Swissotel the Bosphorus’da yapılan özel bir törenle gerçekleştirildi.

MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. adına Genel Müdür Tuncay Bekiroğlu ve Kamyon Satış Direktörü Serkan Sara’nın ev sahipliğinde gerçekleşen lansmana MAN Truck & Bus AG’den, Kıdemli Başkan Yardımcısı – Avrupa Satış Bölgesi Başkanı Johan Björner’in yanı sıra İtalya, Polonya, Avusturya, Yunanistan, Danimarka, Belçika, Portekiz, İngiltere, İspanya ülke yöneticileri ve şirket yetkilileri de katıldılar. Pandemi tedbirlerine tam uyumla düzenlenen MAN TG3 Lansmanı’na, müşteri ve iş ortaklarından oluşan yaklaşık 500 kişilik bir davetli topluluğu da katıldı.
MAN TG3 Türkiye Lansmanı, MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Tuncay Bekiroğlu ve Kamyon Satış Direktörü Serkan Sara’nın, ileri teknoloji eşliğinde Trucknology Generation 3’ün öne çıkan niteliklerini aktardığı özel bir şov ile başladı. Lansmanda, TG3’ün oluşumunda MAN çalışanlarından müşterilerine kadar herkesin katkısı olduğu da vurgulandı. Bu doğrultuda “Sizler de bu büyük başarının mimarlarındansınız. Öyleyse herkes bu ödülden bir parça taşısın” sloganı ile International Truck of the Year 2021 ödülü sembolik olarak eritilerek geceye özel üretilen yaka iğneleri tüm lansman katılımcılarına dağıtıldı. Dans gösterisinin de eşlik ettiği lansman, sanatçı Şevval Sam’ın renkli ve etkileyici sahne performansı ile tamamlandı.

GÜNÜN HABERLERİ

ÖNE ÇIKAN BENZER HABERLER