Perşembe, Mart 28, 2024
Ana SayfaGÜNCELLojistikte dijital çözümleriyle fark yaratan gençler buluştu

Lojistikte dijital çözümleriyle fark yaratan gençler buluştu

Borusan Grup şirketlerinden Borusan Lojistik’in, lojistik sektöründe dijitalleşme yolculuğuna yeni fikirler ve yeni isimler katma hedefiyle düzenlediği Hackhathon Yarışması sonuçlandı.

  • Borusan Lojistik, çalışan ve müşteri memnuniyetinde artış, sürdürülebilirlik, operasyonel mükemmeliyet gibi konularda gelişmeler kaydetmek üzere bir hackaton gerçekleştirdi.

Karbon nötr olarak online ortamda gerçekleşen hackhatonda lojistikte dijitalleşme üzerine odaklanılarak katılımcılardan bir prototip kodlanması istenildi. Türkiye genelinden 162 kişinin katıldığı yarışmada 70 takım yer alırken, 25 takım ön elemeyi geçti. Finale kalan 8 takımın içinde birinciliği STARK ekibi elde etti. Yarışmada birinciye 25.000 TL + 6 Seans mentörlük eğitimi, ikinciye 20.000 TL para ödülü + kişisel işe alım uzmanları ile birebir seans ve üçüncüye 10.000 TL para ödülü + kişisel işe alım uzmanları ile birebir seans ödülleri takdim edildi. Ayrıca kazanan ilk 3 takıma, Microsoft Technology Center Turu hediye edildi.

Borusan Lojistik Genel Müdürü Serdar Erçal, Borusan Lojistik Bilgi Teknolojileri ve Arge GMY Reha Argaç ve Borusan Holding Strateji ve İş Geliştirme GMY’si Deniz Emre Dağ’ın ev sahipliğinde düzenlenen yarışmada, Teknoloji Yazarı Ahmet Can, Mentoro Platform, Kurucu Direktörü & Angel Effect, YK Üyesi Başak Tulga Önen, Microsoft Türkiye Müşteri Deneyimi GMY Cavit Yantaş, Strateji & İş Melek Yatırımcı Ebru Dorman, Boğaziçi Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Bright Girişimcilik Merkezi Müdürü Oğuzhan Aygören, Doğuş Teknoloji Genel Müdürü Semih İncedayı jüri üyesi olarak yer aldı.

GÜNÜN HABERLERİ

ÖNE ÇIKAN BENZER HABERLER