Perşembe, Mart 28, 2024
Ana SayfaKAMYON-TREYLERLogitork Lojistik,10 adetlik Mercedes-Benz Actros 1848 LS siparişini teslim aldı

Logitork Lojistik,10 adetlik Mercedes-Benz Actros 1848 LS siparişini teslim aldı

Logitork Lojistik, 10 adetlik Mercedes-Benz Actros 1848 LS siparişini teslim aldı
Kamyon ürün grubu pazarının lideri Mercedes-Benz, Logitork Lojistik’e 10 adet Actros 1848 LS teslimatı gerçekleştirdi.

Uluslararası nakliye hizmetlerinde kullanılacak olan Actros 1848 LS’ler ADR ve büyük yakıt deposu gibi özel donanımlara sahip.
Akar Lojistik Şirketler Grubu şirketi olarak 2020 yılında kurulan Logitork Lojistik, ilk 0 km araç yatırımında Mercedes-Benz markasını tercih etti. Logitork Lojistik, 10 adet Mercedes-Benz Actros 1848 LS’yi filosuna kattı.
Logitork Lojistik, güçlü filosu, sunduğu hizmet kalitesi ve müşteri ağıyla, sektörde edindiği güvene dayalı başarıyı dünya ülkelerine taşımak için Türkiye – Avrupa hattına Almanya’dan giriş yaptı. Şirket, kısa süre içinde adını sektörün yurt dışındaki önemli firmaları arasına yazdırmayı hedefliyor.

Teslimat Mercedes-Benz Türk Pazarlama Merkezi’nde gerçekleştirildi

Mercedes-Benz Finansman Türk A.Ş kredi desteğiyle Mercedes-Benz Türk Bayii Mengerler İstanbul tarafından yapılan satışın ardından Mercedes-Benz Türk Pazarlama Merkezi’nde gerçekleştirilen teslimatta; Logitork Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Azizcan Sarısu, Logitork Lojistik Yönetim Kurulu Üyesi & Kurucu Üye Gökhan Karakoyun, Logitork Lojistik Genel Müdürü Sedat Geyik ve Logitork Lojistik Genel Müdür Yardımcısı Emrah Sevin’e araçları, Mercedes-Benz Türk Kamyon Pazarlama ve Satış Direktörü Alper Kurt, Mercedes-Benz Türk Kamyon Filo Satış Grup Müdürü Yusuf Adıgüzel, Mercedes Benz Finansal Hizmetler CFO’su Gökmen Onbulak, Mengerler İstanbul Kamyon Satış Müdürü Cihan Ekinci tarafından teslim edildi.

Logitork Lojistik’in ilk 0 km araç yatırımı

Mercedes-Benz Türk Kamyon Pazarlama ve Satış Direktörü Alper Kurt, konu hakkında yaptığı açıklamada, “2020 yılında kurulan Logitork Lojistik’in ilk 0 km araç yatırımında markamızı seçmesinden dolayı çok mutluyuz. Aksaray Kamyon Fabrikası’nda üretilen Actros 1848 LS modellerimizin Logitork Lojistik’e hayırlı olmasını diliyor, satışta emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Mercedes-Benz Actros 1848 LS’lerin toplam sahip olma avantajları

Logitork Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Azizcan Sarısu, teslimat sırasında yaptığı konuşmada; “Ülkemizde üretilen Mercedes-Benz Actros 1848 LS’lerin toplam sahip olma avantajları, Mercedes-Benz Türk ve Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’in sağladığı destekler, satış sonrası hizmetlerinin yaygın servis ağı ve ilgisi, ikinci el değerini koruması gibi faktörler ile Mercedes-Benz Bayii Mengerler İstanbul’un desteği bu kararımızı vermemizde etkili oldu. İnanıyorum ki, bugün burada başlayan iş birliğimiz ilerleyen yıllarda da devam edecektir. Yeni araçlarımızın filomuza katılmasında emeği geçen tüm Mercedes-Benz Türk yöneticilerine ve Mengerler İstanbul’a teşekkür ediyor, şirketimiz ve ülkemiz adına hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Mercedes-Benz Actros

Mercedes-Benz Türk Aksaray Kamyon Fabrikası’nda üretilen Actros çekici ailesi; yakıt ekonomisi, teknoloji, güvenlik ve konfor odaklı yapılan standart donanım değişiklikleri ile pazarda ön plana çıkıyor. Yapılan değişiklikler sonucu araçların motor güçleri ve performansları artırılırken; sahip oldukları Economy/Power sürüş programı ve optimize edilmiş arka aks tahvil oranları ile yakıt ekonomisi sağlanıyor. Aktif Fren Asistanı 5, LED Gündüz Sürüş Farı ve Elektronik Park Freni tüm Actros çekici ailesinde standart olarak sunuluyor.
Actros 1848 LS, standart donanımları arasında yer alan; üst ve yan rüzgârlıklar sayesinde yakıt ekonomisine katkıda bulunuyor. 2,5 metre genişliğindeki çift yataklı, düz zemin StreamSpace sürücü kabininde bulunan; buzdolabı, ısıtmalı koltuk ve Multimedya Kokpit ile kullanıcıya konfor sunan araç; standart donanımı içinde yer alan 750 kW gücündeki retarderi ve güçlendirilmiş motor freni, 480 beygir gücündeki motoru ve 1.300 litre yakıt tankı ile uzun yolda yüksek performanslı ve güvenli sürüş imkânı sunuyor.
Actros’un üstün özellikleri ile donatılan Mercedes-Benz çekici ailesinin üyeleri Actros 1845 LS, 1848 LS, 1851 LS ve 1851 LS Plus; sürücü ve araç sahiplerine teknoloji, yakıt ekonomisi, güvenlik ve konfor konularında sundukları benzersiz özellikleriyle müşteri beklentilerine cevap vererek, Türkiye kamyon pazarındaki Mercedes-Benz markasının gücünü bir kez daha vurguluyor.

GÜNÜN HABERLERİ

ÖNE ÇIKAN BENZER HABERLER