Perşembe, Mart 28, 2024
Ana Sayfaİş MakinalarıKomatsu Mobil Servis Hizmetiyle Sahada

Komatsu Mobil Servis Hizmetiyle Sahada

Komatsu Mobil Servis Hizmeti:İş ve maden makinaları markası Komatsu, kurduğu 145 araçlık mobil servis hizmeti ile sahada da müşterilerinin yanında.

Türkiye distribütörlüğünü Temsa İş Makinaları’nın yürüttüğü Komatsu, müşterilerine en yakın noktada destek olabilmek, servis sürelerini kısaltarak makinalarının iş kayıplarını ve aynı zamanda işletme maliyetlerini en aza indirmek amacıyla Komatsu Mobil Servis hizmetini devreye aldı. Türkiye genelinde 30 yetkili servise sahip Komatsu, sahada toplam 145 mobil servis aracı ile Komatsu marka makinalara sahada hizmet veriyor.

ismail Öner-Komatsu Mobil Servis

İş Makinası Satış Sonrası Hizmetler Ülke Müdürü İsmail Öner; “Temsa İş Makinaları olarak her zaman müşterilerimizin çözüm ortağı olma anlayışıyla faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Bu kapsamda servis noktalarımızın, makinaların çalışma sahasına uzak kaldığı bölgelerde müşterilerimize kaliteli ve hızlı destek vermek amacıyla kurduğumuz mobil servis hizmetimiz ile Türkiye’nin her yerindeyiz. Satış sonrası hizmetlerimizi daha da ileri taşımak için çalışmaya devam ediyoruz. Bunun için gerekli tüm teknolojik alt yapıya ve uzman ekiplere sahibiz”dedi.

Komatsu Mobil Servis

Komatsu Mobil Ekipleri, onları sahada desteklemek amacıyla kurulmuş olan Komatsu Müşteri Destek Merkezi ile entegre bir şekilde çalışıyor. Komatsu Müşteri Destek Merkezi Komcall Bakım Takip ve KOMTRAX Uydu Takip Sistemi verilerini kullanarak, servis zamanı gelen makineler için, müşteriler ile temasa geçiyor ve uygun mobil servis planlamalarını gerçekleştiriyor. Temsa İş Makinaları merkezi takip hizmeti sayesinde, iş makinalarının periyodik bakımlarının operatörlerin dikkatinden kaçma ihtimalini ortadan kaldırıyor. Ekip,7 gün 24 saat hizmet verecek şekilde servis programları yapabiliyor.

Müşteri Destek Merkezi’nin oluşturduğu iş planına göre, ekip; hazırlık yaparak randevulu bir şekilde iş makinasına yerinde müdahale ediyor. Tüm ihtiyaçlar, müşteri destek merkezinden planlanarak temin ediliyor ve bu sayede makine sahiplerinin yedek parça stoğu tutmalarına gerek kalmıyor. Teknisyenler tabletleri vasıtasıyla, yedek parça katalog ve tamir bakım kitaplarına çalıştıkları her sahada çevrimiçi olarak ulaşabiliyor. Mobil ekipler, Komatsu marka tüm iş makinaları modellerine hizmet verebiliyor.

GÜNÜN HABERLERİ

ÖNE ÇIKAN BENZER HABERLER